2019 - La plataforma Xilinx Zynq s’aplica per generar un generador de senyals 12G-SDI d’alta freqüència.

2018 — Tecnologia de commutació, gravació, visualització múltiple i interfície integrada de commutador de vídeo portàtil.

2017: processament i anàlisi de vídeo 4K i 12G-SDI a la indústria de la difusió Pro.

2016 - Conversió de senyal, extensió, commutació basada en la plataforma FPGA.

2013 - HDBaseT per a transmissió d'àudio / vídeo sense compressió mitjançant cable de xarxa.

2011 - Llançament del monitor de camp LED per a càmeres DSLR i dispositius de difusió. Participa en la tecnologia de processament d’imatges FPGA.

2010 - Llançament del Radar Fish / Depth Finder amb tecnologia Sonar. PC incrustat basat en WinCE / Linux / Android per a àmbits industrials.

2009 - Zhangzhou Lilliput electronic Co., Ltd. es trasllada a la nova planta.  Monitor USB alimentat i el senyal només es transfereix mitjançant un cable USB.

2006 - Establir la sucursal local de la Xina a Xiamen - LILLIPUT Technology Co., Ltd.  Establir la sucursal del Canadà i la sucursal del Regne Unit.

2005: es va fundar Fujian Lilliput electronic (oscil·loscopi "OWON"). Creació de la sucursal de Hong Kong - LILLIPUT Optoelectronics Technology Co., Ltd.

2003: llançament del monitor VGA tàctil. Traslladat al nou edifici de la seu central "LILLIPUT Optoelectronics Mansion".

2002 - Creació de la sucursal dels EUA - LILLIPUT (EUA) Electronics Inc.

2000 - Creació del centre d’R + D - LILLIPUT Optoelectronics Technology Institute - centrat en l’R + D d’ordinadors incrustats i les "tecnologies perifèriques" relacionades. S'ha canviat el nom de l'empresa per "LILLIPUT Electronics Technology Co., Ltd".

1995: va començar a centrar-se en la tecnologia de pantalla LCD i es va convertir en el precursor de la indústria xinesa del Mini LCD; va llançar la línia de productes de mini monitors LCD amb la marca "LILLIPUT".

1993 - Es va fundar "GOLDEN SUN Electronic", l'antecessor de LILLIPUT.