gestió de flotes

Substituïu fulls de càlcul i paper per terminal de dades mòbils (MDT) de Lilliput per facilitar la vostra feina. Optimitzeu completament la vostra flota oferint als administradors de flotes, conductors, tècnics, gestors de peces i a tot el personal accés a les eines i la informació que necessiten. Es poden seleccionar més funcions, com 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, càmera, GPS, ACC, POE, etc. com a vehicles agrícoles, miners i d’enginyeria) camions, carretons elevadors, remolcs i excavadores ...

El terminal de dades mòbils pot ajudar el vehicle a assolir una sèrie de funcions, com ara arrendament i finançament de vehicles, manteniment de vehicles, llicències i conformitat, gestió de la cadena de subministrament, gestió i subrogació d’accidents, telemàtica del vehicle (seguiment i diagnòstic), gestió del conductor, velocitat gestió, gestió de combustible, gestió de seguretat i salut i comercialització de vehicles ....

Taxi

Autobús

Camions i tràilers

Vehicle agrícola

Vehicle Miner

Excavadores

导航 条 Industrial

Lilliput tot en un panell de PC industrial amb pantalles industrials de llarga durada amb resolució i robustesa brillants, pot funcionar de manera fiable en entorns industrials i exteriors durs, PCs amb pantalla tàctil industrial que suporten vibracions, xocs, exposició a la humitat, pols, temperatures extremes i fluctuacions de temperatura. Amb marc obert o tancat, són molt personalitzables, duradors i fiables.

Com a part important del sistema de gestió industrial en diferents camps, per exemple. Sistema de control industrial intel·ligent, indústria d’energia elèctrica, fabricació, tractament mèdic, HMI, terminal de ports, etc. El panell PC amb moltes interfícies (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), sistema operatiu diferent (Android , Linux, WinCE, Windows), múltiples funcions (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, càmera, GPS,  ACC, POE) i forma d’instal·lació per a diferents aplicacions opcionals.

Muntatge en paret

Incrustat

Escriptori

Commercial 条 comercial

With the development of science and technology, more technology products have appeared around us, which has continuously improved our living standards. Same as many technological products, Lilliput all in one panel pc una experiència còmoda i divertida a les nostres vides.

Per tal de mostrar informació de manera més intuïtiva i còmoda, Lilliput pot proporcionar / personalitzar productes de PC adaptats al mercat, fent que les funcions s’utilitzin en major mesura i operacions còmodes. Avui en dia, hi ha molts llocs amb tot en un ordinador, com ara el sistema d’atenció intel·ligent remota de l’hospital, la màquina de comandes d’autoservei, l’empresa i l’educació, el medi ambient i l’energia, la llar residencial i intel·ligent, la màquina de publicitat multimèdia, etc.

L’ordinador comercial Lilliput facilita el procés complicat. Hi ha  diferents sistemes operatius (Android, Linux, WinCE, Windows), interfície completa (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), múltiples funcions (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, càmera, GPS, ACC, POE) i forma d’instal·lació per a diferents aplicacions. Aporta major comoditat per a diferents camps d'aplicació.

Mèdic

Comanda d’autoservei

Negocis i educació

Medi ambient i energia

Residencial i casa intel·ligent

Màquina de publicitat multimèdia