8d9d4c2f17

Considerem profundament la qualitat, com la forma de fer producció, en lloc del producte en si. Per tal de millorar la nostra qualitat global a un nivell més avançat, la nostra empresa va llançar una nova campanya de gestió de la qualitat total (TQM) el 1998. Des de llavors, hem integrat tots els procediments de fabricació al nostre marc TQM.

Inspecció de matèries primeres

Tots els panells LCD / LED i components electrònics s’han d’inspeccionar i filtrar acuradament d’acord amb la norma GB2828. Es denegarà qualsevol defecte o inferior.

Inspecció de processos

Alguns percentatges de productes han de ser sotmesos a inspecció del procés, per exemple, proves d’alta / baixa temperatura, proves de vibracions, proves a prova d’aigua, proves a prova de pols, proves de descàrregues electroestàtiques (ESD), proves de protecció contra sobrecàrregues d’il·luminació, proves EMI / EMC, prova de pertorbació de potència. La precisió i la crítica són els nostres principis de treball.

Inspecció final

Els productes acabats al 100% haurien de dur a terme un procediment d’envelliment de 24 a 48 hores abans de la inspecció final. Inspeccionem al 100% el rendiment de l’afinació, la qualitat de la pantalla, l’estabilitat dels components i l’embalatge, i també complim els requisits i les instruccions dels clients. Alguns percentatges dels productes LILLIPUT es duen a terme amb la norma GB2828 abans del lliurament.