LILLIPUT és un proveïdor global de serveis OEM i ODM especialitzat en investigació i aplicació de tecnologies electròniques i relacionades amb ordinadors. És un fabricant i institut de recerca certificat ISO 9001: 2015 que participa en el disseny, fabricació, comercialització i lliurament de productes electrònics a tot el món des de 1993. Comparteix i busca sempre l'èxit amb els nostres socis comercials.

Cartera de productes

L’empresa produeix i subministra productes tant estandarditzats com personalitzats des de 1993. Les seves principals línies de productes inclouen: plataformes informàtiques integrades, terminals de dades mòbils, instruments de prova, aparells domòtics, monitors de càmera i difusió, monitors Touch VGA / HDMI per a aplicacions industrials Monitors USB, marins, monitors mèdics i altres pantalles LCD especials.

Serveis professionals OEM i ODM: transfereu les vostres idees a un dispositiu o sistema tangible

LILLIPUT té una gran experiència en el disseny i personalització de dispositius de control electrònic especificats per les necessitats del client. LILLIPUT ofereix serveis tècnics de R + D de línia completa que inclouen disseny industrial i disseny d’estructures de sistemes, disseny de PCB i disseny de maquinari, disseny de programari i firmware, així com integració de sistemes.

Servei de fabricació rendible: oferiu un paquet complet per assolir els vostres objectius comercials

LILLIPUT es dedica a la producció en volum de productes electrònics estandarditzats i personalitzats des de 1993. Al llarg dels anys, LILLIPUT ha acumulat una experiència i competència abundants en fabricació, com ara la gestió de la producció en massa, la gestió de la cadena de subministrament, la gestió de la qualitat total, etc.

Fet ràpid

Fundació: 1993
Nombre de plantes: 2
Superfície total de la planta: 18.000 metres quadrats
Plantilla: 300+
Marca
Ingressos anuals: 95% mercat a l'estranger

Competència industrial

26 anys a la indústria electrònica
24 anys a tecnologia de pantalla LCD
19 anys a comerç internacional
18 anys a tecnologia informàtica integrada
18 anys a la indústria de proves i mesures electròniques
67% vuit anys treballadors hàbils i 32% enginyers experimentats
Instal·lacions de fabricació i proves completades

Ubicacions i sucursals

Seu central - Zhangzhou, Xina
Base de fabricació - Zhangzhou, Xina
Oficines d'ultramar - EUA, Regne Unit, Hong Kong, Canadà.