Саем за електроника LILLIPUT 2019 HK (есенско издание, штанд 1DD22)

Име на настанот: Саем за електроника во Хонг Конг (есенско издание).
Локација / Место на одржување: Конвенциски и изложбен центар во Хонг Конг.
Датум: 13-16 октомври 2019 година.
Број на штанд: Дом на славните, 1DD22.


Време на објавување: Сеп-30-2019