X

Основана во 1993 година, обезбедувач на услуги на Глобализиран
OEM & ODM

LILLIPUT е глобализиран давател на услуги OEM & ODM специјализиран за истражување и примена на електронски и компјутерски поврзани технологии. Тоа е сертифициран ИСО 9001: 2015 институт за истражување и производител вклучен во дизајнирање, производство, маркетинг и испорака на електронски производи низ целиот свет од 1993 година. Лилипут има три основни вредности во срцето на своето работење: Ние сме „искрени“, ние „Сподели“ и секогаш тежнеј се кон „Успех“ со нашите деловни партнери.