Услуги за OEM & ODM

3
22

LILLIPUT специјализира во дизајнирање, развој и производство на сопствени решенија за различни пазари. Инженерскиот тим на LILLIPUT ќе обезбеди проникливи дизајн и инженерски услуги кои вклучуваат:

Анализа на побарувања

Функционални барања, Евалуација на хардверски кревет, Дизајн на шематски дијаграм.

А1

Домашно домување

Дизајн и потврда на структурата на мувла, потврда на примерокот на мувла.

a2

Дизајн на главната плоча

Дизајн на ПХБ, Подобрување на дизајнот на ПЦБ-плочката, Подобрување на дизајнот на системот и дебагирање во грешки.

А3

Поддршка на платформата

Оперативен процес на апликативен софтвер, прилагодување и транспорт на ОС, програмирање на возачот, тест софтвер и промена, тест на системот.

a4

Спецификации за пакување

Прирачник за работа, Дизајн на пакет.

Белешка: Целиот процес обично трае 9 недели, должината на секој период варира од случај до случај. Поради различна сложеност.

За дополнителни информации, контактирајте не на 0086-596-2109323, или испратете ни е-пошта на е-пошта: sales@lilliput.com