Layanan OEM & ODM

3
22

LILLIPUT khusus kanggo desain, pangembangan lan manufaktur solusi khusus kanggo macem-macem pasar. Tim rekayasa LILLIPUT bakal nyedhiyakake desain desain lan layanan teknik sing kalebu:

Analisis Kebutuhan

Syarat fungsional, evaluasi test-bed Hardware, desain diagram Skema.

A1

Perumahan Khusus

Desain & konfirmasi cetakan struktur, Konfirmasi conto cetakan.

a2

Desain Papan Utama

Desain PCB, desain papan Pcb nambah, desain sistem Papan nambah & debugging.

A3

Dhukungan Platform

Proses operasional piranti lunak aplikasi, kustomisasi & transportasi OS, Pemrograman driver, Tes & perubahan piranti lunak, Tes sistem.

a4

Spesifikasi Pengepakan

Manual operasi, Desain paket.

Cathetan: Kabeh proses biasane suwene 9 minggu, Suwene saben wektu beda-beda gumantung saben kasus. Amarga macem-macem kerumitan.

Kanggo informasi tambahan, hubungi kami ing 0086-596-2109323, utawa email menyang E-mail: sales@lilliput.com