A quiròfan avançat amb molts equips, especialistes quirúrgics de pacients i treballadors

Sistema d’atenció intel·ligent remota hospitalària

Les solucions mèdiques i assistencials de LILLIPUT es componen principalment de peces de control, peces de transmissió, control i visualització de peces de registre. Les parts dels registres de control i visualització són el component principal del terminal incrustat de LILLIPUT, que realitza el seguiment en temps real i la recopilació de dades mitjançant mètodes de transmissió per cable o sense fils. Els administradors poden supervisar i trucar a qualsevol sala, quiròfans i altres departaments. procés de cirurgia des de diferents direccions; els experts poden oferir remotament orientació tècnica als metges; Sistemes de circuit tancat de televisió combinats amb transmissió de vídeo i àudio per arribar els uns als altres;

Màquina de comandes d’autoservei

La màquina de comandes d’autoservei de LILLIPUT adopta una solució PDA de mà, que pot complir una comanda de menú d’autoservei completa sense la participació del cambrer / cambrera. L'ordre es transmet a través d'una xarxa al servidor central en temps real. Això ajuda durant els horaris de restaurants ocupats, permet estalviar costos de disseny i impressió de menú, alhora que permet actualitzacions ràpides del menú i recomanacions / plats especials. El sistema es pot instal·lar a la taula de menjador o a prop i connectar-lo al TPV frontal del restaurant. El comensal pot demanar i pagar la factura, així com controlar l’estat de la preparació de la comanda, jugar a jocs o altres tipus d’entreteniment, i fins i tot veure publicitat mentre espera la seva comanda.

1-1
Imatge 309

Negocis i educació

El terminal de dades mòbils LILLIPUT té una càmera, còdec, àudio, vídeo i interfícies de xarxa. Admet l'intercanvi, l'intercanvi i la coordinació remota d'informació en temps real. El LILLIPUT MDT es pot utilitzar en comunicacions sense fils i per cable. El servidor de videoconferència de diversos punts està connectat mitjançant commutadors i encaminadors a una WAN disposada en una arquitectura estrella.

El MDT pot accelerar el progrés en la presa de decisions, millorar la satisfacció i la comunicació dels empleats. També pot reduir el viatge de negocis dels empleats per estalviar temps i costos. Prendre decisions amb més eficiència i una gestió de crisi més ràpida;

Medi ambient i energia

El sistema de gestió de l’energia domèstica (HEMS) Lilliput és un centre de control i gestió de l’energia domèstica. Es pot comunicar amb un comptador d’electricitat per obtenir dades d’alimentació, controlar la temperatura de casa, la il·luminació i altres electrodomèstics. Pot mostrar el consum d’energia i la informació associada i integrar la passarel·la amb una funció d’accés a múltiples plataformes (PC, mòbil). HEMS pot optimitzar el consum d’energia de la llar i crear un entorn familiar més respectuós amb el medi ambient i convenient.  El dispositiu de detecció rica pot ajudar a formar sistemes de llar intel·ligents multifuncionals juntament amb un centre intel·ligent de control d’energia.

 

panells solars i generadors eòlics sota el cel blau a la posta de sol
Sistema de control remot de la llar en una tauleta digital o telèfon.

Residencial i casa intel·ligent

Lilliput Smart Home utilitza tecnologia informàtica avançada, tecnologia de comunicació de xarxa i integra subsistemes individuals de la llar intel·ligent, com ara seguretat, control d’il·luminació, control de cortines, control de vàlvules de gas, aparells d’informació, connexió d’escena, calefacció per terra radiant, etc. Pot crear un poble experiència de vida domèstica orientada a través del control i gestió intel·ligents integrats en xarxa.

LILLIPUT proporciona les solucions per a la llar intel·ligent que inclouen: un sistema de vigilància de la llar, un sistema d’alarma de la llar, un control d’il·luminació de la llar, un centre d’entreteniment de la llar, un centre d’informació de la llar i un portal de programari de la llar.

 

Màquina de publicitat multimèdia

El sistema de publicitat multimèdia de xarxa de LILLIPUT adopta la tecnologia d'Internet. Els usuaris podran realitzar el control centralitzat, la gestió de reserves i la transmissió de multimèdia a través d'Internet. El servidor de publicitat ofereix un control múltiple a tots els terminals de visualització, inclòs el mode de visualització d’informació i la transferència de fitxers, etc. El sistema també pot enviar comentaris al servidor de publicitat per ajudar l’administrador a controlar l’estat de la publicitat i resoldre els problemes relacionats amb l’anomalia. A més, el sistema es pot dividir en grups per dirigir-se a un públic específic amb continguts diversificats reproduïts en diferents ubicacions.

1-6

Recomanar productes