Cina 664W_7inch Wireless AV Monitor Produsén sareng Suplier | Lilliput

664W_7inch Wireless AV Monitor

Pedaran pondok:

Pangrojong kakuatan sababaraha, ngajantenkeun fotografi outdoor langkung merenah sareng praktis.
Henteu aya masalah "layar biru" nalika sinyal janten lemah, tina jarak nirkabel 100 dugi 2000 méter.
Cahaya panonpoé kabaca ku layar kacaangan & definisi ultra.


  • Modél: 664 / W
  • Resolusi fisik: 1280 × 800
  • INPUT: AV, HDMI
  • Kacaangan: 400cd / ㎡
  • Detil Produk

    Spésifikasi

    Asesorisna

    Fitur:
    Sababaraha dukungan kakuatan, ngajantenkeun fotografi outdoor langkung merenah sareng praktis.
    Henteu aya masalah "layar biru" nalika sinyal janten lemah, tina jarak nirkabel 100 dugi 2000 méter.
    Cahaya panonpoé kabaca ku layar kacaangan & definisi ultra.

    5.8GHz Wireless AV Panarima

    • Panarima AV internal ngadukung PAL / NTSC saklar otomatis, anti hideung, anti biru, anti flash.
    • Simulasi input AV video komposit, sambungan kaméra hawa.
    • Saluran frékuénsi 5.8Ghz.
    • Batré Li-ion kapasitas kapasitas tinggi opsional, ngajantenkeun kabel listrik gratis.
    • Leutik, beurat enteng, awét.

     

                                                                                                               Saluran Panarima Wireless (Mhz)

    QQ 图片 20200609161216


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Paparan
    Ukuranna 7 ″ IPS
    Resolusi 1280 × 800
    Caang 400cd / ㎡
    Babandingan aspék 16: 9
    Kontras 800: 1
    Nempo Angle 178 ° / 178 ° (H / V)
    Input
    AV  1
    HDMI  1
    AUDIO
    Narasumber  1
    Earphone  1
    Kakuatan
    Ayeuna 960mA
    Tegangan Masukan DC 7-24V
    Lempeng Batré  V-mount / Anton Bauer dipasang /
    F970 / QM91D / DU21 / LP-E6
    Konsumsi Kakuatan   ≤12W
    Lingkungan
    Suhu Operasi -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu Panyimpenan -30 ℃ ~ 70 ℃
    Lain
    Diménsi (LWD) 184.5 × 131 × 23mm
    Beurat 365g

    664w-asesoris

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami