Cina 664W_7inch Produsen lan Pemasok AV Wireless | Lilliput

664W_7inch Monitor AV Nirkabel

Katrangan singkat:

Dhukungan listrik kaping, nggawe fotografi ruangan dadi luwih trep lan praktis.
Ora ana masalah "layar biru" nalika sinyal lemes, saka jarak nirkabel 100 nganti 2000 meter.
Sinar srengenge bisa diwaca kanthi layar padhang & definisi ultra.


  • Model: 664 / W
  • Resolusi Fisik: 1280 × 800
  • INPUT: AV, HDMI
  • Padhang: 400cd / ㎡
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Aksesoris

    Fitur:
    Dhukungan listrik kaping, nggawe fotografi ruangan dadi luwih trep lan praktis.
    Ora ana masalah "layar biru" nalika sinyal lemes, saka jarak nirkabel 100 nganti 2000 meter.
    Sinar srengenge bisa diwaca kanthi layar padhang & definisi ultra.

    5.8GHz Wireless AV Receiver

    • Panrima AV internal ndhukung dhukungan PAL / NTSC kanthi otomatis, anti-ireng, anti-biru, anti-flash.
    • Simulasi input AV video komposit, sambungan kamera udara.
    • Saluran frekuensi 5,8Ghz.
    • Batere Li-ion sing bisa diisi daya kanthi opsional, nggawe kabel listrik gratis.
    • Cilik, entheng, awet.

     

                                                                                                               Saluran Panrima Nirkabel (Mhz)

    QQ 图片 20200609161216


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tampilan
    Ukurane 7 ″ IPS
    Resolusi 1280 × 800
    Padhang 400cd / ㎡
    Rasio aspek 16: 9
    Kontras 800: 1
    Ndeleng Angle 178 ° / 178 ° (H / V)
    Input
    AV  1
    HDMI  1
    AUDIO
    Juru bicara  1
    Earphone  1
    Kekuwatan
    Saiki 960mA
    Tegangan Input DC 7-24V
    Plat Baterai  V-mount / Anton Bauer dipasang /
    F970 / QM91D / DU21 / LP-E6
    Konsumsi Daya   12W
    Lingkungan
    Suhu Operasi -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu Panyimpenan -30 ℃ ~ 70 ℃
    Liyane
    Ukuran (LWD) 184,5 × 131 × 23mm
    Bobot 365g

    Aksesoris 664w

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita