X

Didirikeun taun 1993, Globalized
OEM & ODM service provider

LILLIPUT mangrupikeun panyadia jasa OEM & ODM globalisasi khusus dina panilitian sareng panerapan téknologi anu patali sareng éléktronik sareng komputer. Éta mangrupikeun lembaga panilitian anu parantos disertifikasi ku ISO 9001: 2015 anu kalibet dina desain, manufaktur, pamasaran sareng pangiriman produk éléktronik di panjuru dunya ti saprak 1993. Lilliput ngagaduhan tilu nilai inti dina inti operasina: Kami 'Tulus', kami 'Bagikeun' sareng teras ngupayakeun 'Sukses' sareng mitra bisnis urang.