Tim P&P

Kami yakin pisan yén Inovasi sareng Orientasi Téhnologi mangrupikeun hal anu paling penting dina kaunggulan bisnis kalapa urang. Kituna, kami nanemkeun deui 20% -30% tina total kauntungan urang balik kana P&P unggal taun. Tim R&D urang gaduh langkung ti 50 insinyur, anu gaduh bakat canggih dina Sirkuit & PCB Desain, Programming IC sareng desain firmware, Desain Industrial, Desain Proses, Integrasi Sistem, Perangkat Lunak sareng Desain HMI, Uji Prototip & Verifikasi, sareng sajabana Dilengkepan ku téknologi canggih , aranjeunna damel babarengan dina nyayogikeun palanggan ku rentang-rentang produk énggal pisan, sareng ogé dina nyumponan rupa-rupa sarat anu dikustomisasi ti sakumna penjuru dunya.

shutterstock_319414127

Kauntungan Kompetisi P&P urang sapertos kieu.

Spéktrum Service lengkep

Desain & Pabrik Biaya Kompetitif

Platform Téknologi Padet & Komplit

Bakat Unik sareng Pinunjul

Sumberdaya Éksternal anu loba

Dipimpin R&D Diterangkeun Tim e

Volume Pesenan fléksibel Ditarima