Sejarah LILLIPUT

2019 - Xilinx Zynq platform dilarapkeun pikeun ngawujudkeun frékuénsi sinyal 12G-SDI frékuénsi luhur.

2018 —Pindcher video portabel switching terintegrasi, rékaman, multiview sareng téknologi multi-antar muka.

2017 - pamrosésan video 4K & 12G-SDI & analisis dina industri siaran Pro.

2016 - Konversi sinyal, penyuluhan, switching dumasar kana platform FPGA.

2013 - HDBaseT pikeun transmisi audio / video henteu dikomprés ngalangkungan kabel jaringan.

2011 - Ngaleupaskeun LED Field Monitor pikeun kaméra DSLR & alat Panyiaran. Terlibat dina téknologi Ngolah Gambar FPGA.

2010 - Ngaleupaskeun Radar Fish / Depth Finder sareng téknologi Sonar. PC anu dipasang dumasar kana WinCE / Linux / Android pikeun bidang industri.

2009 - Zhangzhou Lilliput éléktronik Co., Ltd. ngalih ka New Plant. Monitor USB didukung sareng sinyal ditransferkeun ku hiji kabel USB Hungkul.

2006 - Ngadegkeun cabang lokal Cina di Xiamen - LILLIPUT Technology Co., Ltd. Ngadegkeun cabang Kanada & cabang UK.

2005 - Fujian Lilliput éléktronik didirikeun (oscilloscope "OWON"). Siapkeun cabang Hong Kong - LILLIPUT Optoelectronics Technology Co., Ltd.

2003 - Dirilis monitor VGA touch. Dialihkeun kana kantor kantor pusat anu anyar "LILLIPUT Optoelectronics Mansion".

2002 - Ngadegkeun cabang USA - LILLIPUT (USA) Electronics Inc.

2000 - Nyetél pusat R&D - LILLIPUT Optoelektronika Institute Institute - fokus kana R&D of Embedded Computer sareng patali "Peripheral Technologies" .Ngalih nami Perusahaan kana "LILLIPUT Electronics Technology Co., Ltd".

1995 - Ngamimitian museur kana téknologi tampilan LCD sareng janten anu sateuacanna dina industri LCD Mini Cina; ngaluncurkeun lini produk monitor LCD mini dina nami mérek "LILLIPUT".

1993 - "EMAS SUN Éléktronik" - anu miheulaan LILLIPUT - didirikeun.