Cina UM-1010 / C / T _ 10.1 inci USB Monitor Produsén sareng Suplier | Lilliput

UM-1010 / C / T _ 10.1 inci USB Monitor

Pedaran pondok:

Desain anu unggul pangajén anu ngagabungkeun panggunaan anu fleksibel sareng multiguna kalayan daya tahan anu hadé, sareng penampilan anu saé ... ieu mangrupikeun layar sentuh anu disetir USB anu paling terjangkau urang sareng monitor layar sentuh anu paling murah di dunya. Tambihkeun rohangan desktop anu manpaat ku alat plug-n-play serbaguna, ekonomis, sareng portabel ieu.   

Lilliput mangrupikeun pabrik LCD Industrial Display pikeun ngenalkeun layar sentuh kelas LCD Industrial Touch 10.1 with kalayan tampilan USB (dianggo sareng Windows sareng Mac OS) sareng scaler internal. Ngan ukur hiji sambungan USB anu diperyogikeun pikeun nyayogikeun monitor layar 7 ″ sareng kanggo nyayogikeun tampilan sareng interface layar rampa sareng PC. Unit tampilan kelas industri 10.1 ″ ngahijikeun téknologi lampu latar LED pangénggalna pikeun ningkatna kacaangan sareng ngagaduhan sénsor lampu ambient anu dims lampu tukang sacara otomatis  upami diperyogikeun. Salaku tambahan, Chip Monolithic Ceramic Capacitors digunakeun sanaos unit kaluar pikeun ningkat stabilitas sareng daya tahan khususna dina kondisi suhu anu ekstrim.                                                             

Produk inovatif ieu ngahijikeun panel Touch-Screen résistip 4-kawat. Anggo layar rampa anu merenah salaku alat input anjeun, kendalikan kursor mouse anjeun atanapi keyboard layar mini anu disertakeun sareng sistem operasi anjeun. Layar rampa ngamangpaatkeun port USB salaku antarbeungeut. Anjeun tiasa nyambungkeun sababaraha monitor 708TSU kana komputer anjeun sareng layar rampa bakal dianggo sakaligus ngalangkungan dukungan multi-monitor.


  • Modél: UM-1010 / C / T
  • Panel toél: 4-kawat résistif (5-kawat pikeun opsional)
  • Tampilan: 10,1 inci, 1024 × 600, 250nit
  • Antarmuka: USB
  • Detil Produk

    Spésifikasi

    Asesorisna

    Catetan: UM-1010 / C tanpa fungsi touch,
               UM-1010 / C / T kalayan fungsi touch.

    Hiji kabel ngalakukeun sadayana!
    Inovasi USB-ngan sambungan-nambihan monitor tanpa nambihan kakusutan!

    Kumaha cara nganggona?

    Masang Supir Monitor (AutoRun);
    Pencét dina ikon setélan tampilan dina baki sistem sareng tingali ménu;
    Menu setelan pikeun Resolusi Layar, Kelir, Rotasi sareng Extension, jsb
    Monitor Driver ngadukung OS: Windows 2000 / Windows XP (32bit bit 64bit) / Windows Vista (32bit bit 64bit) / Windows7 (32bit 銆 6464bit) / Mac OS X

    Naon anu anjeun tiasa laksanakeun?

    UM-1010 / C / T ngagaduhan rébuan aplikasi anu manpaat sareng pikaresepeun: jaga tampilan layar utama anjeun teu kalolobaan, parkir jandela Pesen Instan anjeun, jaga palét aplikasi anjeun di dinya, gunakeun salaku bingkai gambar digital, salaku tampilan ticker saham khusus, nempatkeun peta kaulinan anjeun dina éta.
    UM-1010 / C / T cocog pikeun laptop atanapi netbook alit kusabab beurat na sareng sambungan USB tunggal, éta tiasa ngumbara nganggo laptop anjeun, teu kedah bata listrik!

    Produktivitas Umum
    Outlook / Mail, Kalénder atanapi Buku Alamat aplikasi dugi unggal-unggal waktos Témbok Widget pikeun Hal-hal, Cuaca, Tickers Saham, Kamus, Tésaurus, jst.
    Lacak Kinerja Sistem, Monitor Jaringan Lalu Lintas, siklus CPU;

    Hiburan
    Puterkeun pamuter média anjeun pikeun ngendalikeun hiburan aksés gancang kana kotak alat penting pikeun kaulinan online Anggo salaku tampilan sekundér pikeun komputer anu dikaitkeun kana TV Jalankeun tampilan ka-2 atanapi ka-3 tanpa kedah kartu grafik anu anyar;

    Social
    / Google / MSN Ngobrol bari nganggo aplikasi layar pinuh sanés Watch for Friends on Facebook sareng MySpace Tetep Klién Twitter anjeun teras-terasan tapi ti layar kerja utama anjeun;

    Creative
    Parkkeun toolbar aplikasi Adobe Creative Suite anjeun atanapi kadali Powerpoint: jaga palét pormat anjeun, warna, sareng sajabana dina layar anu misah;

    Bisnis (Ritel, Perawatan Kaséhatan, Keuangan)
    Ngahijikeun kana prosés point-of-buying atanapi point-of-registrasi. Metode anu hemat biaya pikeun gaduh sababaraha konsumén / palanggan ngadaptar, ngalebetkeun inpormasi, sareng oténtikasi. Anggo hiji komputer pikeun sababaraha pangguna (kalayan software virtualisasi - henteu kalebet);

    Balanja
    Monitor lélang online


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Paparan
    Panel toél 4-kawat résistif (5-kawat pikeun opsional)
    Ukuranna 10.1 "
    Resolusi 1024 x 600
    Caang 250cd / m²
    Babandingan aspék 16:10
    Kontras 500: 1
    Nempo Angle 140 ° / 110 ° (H / V)
    Input pidéo
    USB 1 × Tipe-A
    Kakuatan
    Kakuatan operasi ≤6W
    DC Di DC 5V
    Lingkungan
    Suhu Operasi -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu Panyimpenan -30 ℃ ~ 70 ℃
    Lain
    Diménsi (LWD) 253.5 × 162.5 × 34/61 mm (kalayan kurung)
    Beurat 1004g

    Asesoris 1010T

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami