China UM-1010 / C / T _ 10.1 inci Produsen Monitor USB lan Supplier | Lilliput

UM-1010 / C / T _ 10.1 inci Monitor USB

Katrangan singkat:

Desain pemenang penghargaan sing nggabungake panggunaan fleksibel, serbaguna kanthi daya tahan sing luwih apik, lan tampil apik ... iki minangka layar sentuh sing didhukung USB sing paling terjangkau lan monitor layar sentuh paling murah ing donya. Tambah papan desktop sing migunani nganggo piranti plug-n-play portebel sing serbaguna, ekonomis, lan portebel iki.   

Lilliput minangka pabrikan LCD Industrial Display kanggo ngenalake layar sentuh kelas LCD LCD Layar sentuh 10.1 kanthi antarmuka tampilan USB (bisa digunakake karo Windows lan Mac OS) lan scaler internal. Mung siji sambungan USB sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake daya menyang monitor tampilan 7 ″ lan kanggo nyedhiyakake antarmuka tampilan lan layar demek karo PC. Unit tampilan kelas industri 10.1 incorpor nggabungake teknologi lampu latar LED paling anyar kanggo tambah padhang lan sensor cahya sekitar sing nyuda lampu latar kanthi otomatis  yen dibutuhake. Kajaba iku, Kapasitor Keramik Monolitik Chip digunakake sanajan ora ana unit kanggo nambah stabilitas lan daya tahan utamane ing kahanan suhu ekstrem.                                                             

Produk inovatif iki nggabungake panel Sentuh resistif 4-kabel. Gunakake layar tutul sing cocog minangka piranti input, kontrol kursor mouse utawa keyboard layar mini sing kasedhiya karo sistem operasi sampeyan. Layar tutul nggunakake port USB minangka antarmuka. Sampeyan bisa nyambung sawetara monitor 708TSU menyang komputer lan layar tutul bisa digunakake bebarengan liwat dhukungan multi-monitor.


  • Model: UM-1010 / C / T
  • Panel tutul: resistif 4 kawat (5-kabel kanggo opsional)
  • Tampilan: 10,1 inci, 1024 × 600, 250nit
  • Antarmuka: USB
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Aksesoris

    Cathetan: UM-1010 / C tanpa fungsi tutul,
               UM-1010 / C / T kanthi fungsi tutul.

    Siji kabel nindakake kabeh!
    Inovasi USB-mung sambungan-nambah monitor tanpa nambah kekacoan!

    Kepiye cara nggunakake?

    Nginstal Driver Monitor (AutoRun);
    Klik ing lambang setelan tampilan ing tray sistem banjur deleng menu;
    Menu persiyapan kanggo Resolusi Layar, Warna, Rotasi lan Ekstensi, lsp.
    Monitor Driver ndhukung OS: Windows 2000 / Windows XP (32bit 銆 64bit) / Windows Vista (32bit 銆 64bit) / Windows7 (32bit 銆 6464bit) / Mac OS X

    Apa sing bisa sampeyan lakoni?

    UM-1010 / C / T duwe ewonan aplikasi sing migunani lan nyenengake: jaga-jaga kerumitan tampilan utama, parkir Instan Pesen Instan, jaga aplikasi palet, gunakake minangka bingkai gambar digital, minangka tampilan ticker saham sing didedikake, lebokake peta game sampeyan.
    UM-1010 / C / T iku cocog kanggo digunakake nganggo laptop cilik utawa netbook amarga bobot entheng lan siji sambungan USB, bisa lelungan nganggo laptop, ora butuh bata listrik!

    General Productivity
    Outlook / Mail, Kalender utawa Book Addressivity
    Kinerja Sistem, Lacak Jaringan Monitor, siklus CPU;

    Hiburan
    Panjaluk media player sampeyan kanggo ngontrol hiburan Akses cepet menyang kothak piranti penting kanggo game online Gunakake minangka tampilan sekunder kanggo komputer sing kecanthol karo TV Jalanake tampilan kaping 2 utawa kaping 3 tanpa mbutuhake kertu grafis anyar;

    Social
    nalika nggunakake aplikasi layar wutuh liyane Watch kanggo Kanca ing Facebook lan MySpace Tetap Klien Twitter sampeyan tetep tetep aktif nanging ora ana ing layar kerja utama sampeyan;

    Creative
    Park toolbar aplikasi utawa kontrol Adobe Creative Suite sampeyan: jaga format, palet, lan liya-liyane ing layar kapisah;

    Bisnis (Eceran, Perawatan Kesehatan, Keuangan)
    Nggabungake menyang proses point-of-buying utawa point-of-registrasi. Metode hemat biaya supaya pangguna / pelanggan ndaftar, ngetik informasi, lan otentikasi. Gunakake siji komputer kanggo macem-macem pangguna (kanthi piranti lunak virtualisasi - ora kalebu);

    Shopping
    online


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tampilan
    Panel tutul Resistif 4-kabel (5-kabel kanggo opsional)
    Ukurane 10.1 "
    Resolusi 1024 x 600
    Padhang 250cd / m²
    Rasio aspek 16:10
    Kontras 500: 1
    Ndeleng Angle 140 ° / 110 ° (H / V)
    Input Video
    USB 1 × Jinis-A
    Kekuwatan
    Kekuwatan operasi ≤6W
    DC Ing DC 5V
    Lingkungan
    Suhu Operasi -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu Panyimpenan -30 ℃ ~ 70 ℃
    Liyane
    Ukuran (LWD) 253,5 × 162.5 × 34/61 mm (kanthi krenjang)
    Bobot 1004g

    Aksesoris 1010T

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita