X

Diadegake ing taun 1993,
OEM & ODM services provider

LILLIPUT minangka panyedhiya layanan OEM & ODM globalisasi khusus ing riset lan aplikasi teknologi elektronik lan komputer. Iki minangka lembaga riset lan pabrikan bersertifikat ISO 9001: 2015 sing melu desain, pabrik, pemasaran lan pangiriman produk elektronik ing saindenging jagad wiwit taun 1993. Lilliput duwe telung nilai inti minangka inti operasine: Kita 'Tulus', kita 'Enggo bareng' lan tansah ngupayakake 'Sukses' karo mitra bisnis.