LILLIPUT Produk Anyar PVM210 / 210S

https://www.lilliput.com/pvm210s_21-5-inch-sdihdmi-professional-video-monitor-product/

Monitor video profesional minangka lapangan pandang sing amba lan dicocogake karo ruang warna sing apik banget, sing ngasilake donya
Fitur
- HDMI1.4 ndhukung 4K 30Hz.
- Input 3G-SDI & output loop.
- padhang 1000cd / ㎡.
- Resolusi dhuwur 1920X1080.
- Ndhukung macem-macem antarmuka input video: SDI, HDMI, VGA, AV.
- Tombol fungsi sing bisa ditemtokake FN pangguna.
- HDR ndhukung HDR10_300, HDR10_1000, HDR10_10000, HLG.
- Suhu Warna (6500K, 7500K, 9300K, Pangguna).
- Marker & Aspek Mat (Piksel menyang piksel, Zoom, Aspect).
- Scan (Fullscan, Underscan, Overscan).
- Werna spidol (Abang, Ijo, Biru, Mono).

 

Ngeklik link kanggo njaluk luwih rinci babagan PVM210 / 210S:

https://www.lilliput.com/pvm210s_21-5-inch-sdihdmi-professional-video-monitor-product/


Wektu kiriman: Nov-21-2020