China UM-82 / C / T _ 8 inci Monitor USB karo Produsen lan Pemasok speaker | Lilliput

UM-82 / C / T _ 8 inci USB Monitor nganggo speaker

Katrangan singkat:

UM-82 / C / T nggunakake antarmuka USB gabungan Ngisi daya, Tutul lan Input.
UM-82 / C / T duwe ewonan aplikasi sing migunani lan nyenengake: jaga-jaga kerumitan tampilan utama, parkir Instan Pesen Instan, jaga aplikasi palet, gunakake minangka bingkai gambar digital, minangka tampilan stok khusus. lebokake peta game sampeyan.
UM-82 / C / T iku cocog kanggo digunakake nganggo laptop utawa netbook cilik amarga entheng lan sambungan USB tunggal, bisa mlaku nganggo laptop, ora butuh bata listrik!


  • Model: UM-82 / C / T
  • Panel tutul: 4-Wire Resistive
  • Tampilan: 8 inci, 800 × 600, 250nit
  • Antarmuka: USB
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Aksesoris

    Cathetan: UM-82 / C tanpa fungsi tutul,
               UM-82 / C / T kanthi fungsi tutul.

    Siji kabel nindakake kabeh!
    Inovasi USB-mung sambungan-nambah monitor tanpa nambah kekacoan!

    Monitor Layar Sentuh Powered USB minangka Piranti Input / Output Multiple kanggo Konferensi Video, Pesen Instan, Berita, aplikasi Kantor, Peta game utawa kothak piranti, Bingkai Foto lan Casting Saham, lsp.

    Kepiye cara nggunakake?

    Nginstal Driver Monitor (AutoRun);
    Klik ing lambang setelan tampilan ing tray sistem banjur deleng menu;
    Menu persiyapan kanggo Resolusi Layar, Warna, Rotasi lan Ekstensi, lsp.
    Monitor Driver ndhukung OS: Windows 2000 SP4 / XP SP2 / Vista 32bit / Win7 32bit

    Apa sing bisa sampeyan lakoni?

    UM-82 / C / T duwe ewonan aplikasi sing migunani lan nyenengake: jaga-jaga kerumitan tampilan utama, parkir Instan Pesen Instan, jaga aplikasi palet, gunakake minangka bingkai gambar digital, minangka tampilan stok khusus. lebokake peta game sampeyan.
    UM-82 / C / T iku cocog kanggo digunakake karo laptop utawa netbook cilik amarga entheng lan sambungan USB tunggal, bisa mlaku nganggo laptop, ora butuh bata listrik!

    General Productivity
    Outlook / Mail, Kalender utawa Book Addressivity
    Kinerja Sistem, Lacak Jaringan Monitor, siklus CPU;

    Hiburan
    Ayo pamuter media sampeyan ngontrol hiburan Akses cepet menyang kothak piranti penting kanggo game online. Gunakake minangka tampilan sekunder kanggo komputer, disambungake menyang TV Jalanake tampilan kaping 2 utawa kaping 3 tanpa mbutuhake kertu grafis anyar;

    Social
    / Google / MSN Ngobrol nalika nggunakake aplikasi layar wutuh liyane Watch kanggo Kanca ing Facebook lan MySpace Jaga Klien Twitter sampeyan terus-terusan nanging mateni layar kerja utama;

    Creative
    Park toolbar aplikasi Adobe Creative Suite utawa kontrol Powerpoint: simpen palet format, warna, lsp. Ing layar sing kapisah;

    Bisnis (Eceran, Perawatan Kesehatan, Keuangan)
    Integrasi karo proses point-of-tuku utawa point-of-registrasi. Metode hemat biaya supaya pangguna / pelanggan ndaftar, ngetik informasi, lan otentikasi. Gunakake siji komputer kanggo macem-macem pangguna (kanthi piranti lunak virtualisasi - ora kalebu);

    Shopping
    online


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tampilan
    Panel tutul 4-Kawat Resistif
    Ukurane 8 "
    Resolusi 800 x 480
    Padhang 250cd / m²
    Rasio aspek 4: 3
    Kontras 500: 1
    Ndeleng Angle 140 ° / 120 ° (H / V)
    Input Video
    USB 1 × Jinis-A
    Audio Metu
    Speaker internal 1
    Kekuwatan
    Kekuwatan operasi ≤4,5W
    DC Ing DC 5V (USB)
    Lingkungan
    Suhu Operasi -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu Panyimpenan -30 ℃ ~ 70 ℃
    Liyane
    Ukuran (LWD) 200 × 156 × 25mm
    Bobot 560g

    Aksesoris 82T

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita