Cina UM-900 / C / T _ 9,7 inci Produsen Monitor USB lan Supplier | Lilliput

UM-900 / C / T _ 9,7 inci Monitor USB

Katrangan singkat:

Nyedhiyakake gambar tambahan kanggo matesi ukuran layar siji, uga ningkatake pengalaman sensorik hiburan kapan lan ing endi wae.


  • Model: UM-900 / C / T
  • Panel tutul: resistif 4 kawat (5-kabel kanggo opsional)
  • Tampilan: 9,7 inci, 1024 × 768, 400nit
  • Antarmuka: USB, HDMI
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Aksesoris

    The Lilliput UM-900 punika 9.7 inch 4: 3 layar monitor karo USB lan input HDMI. Diuji kinerja sing optimal karo produk Apple.

    Cathetan: UM-900 (tanpa fungsi tutul)
               UM-900 / T (kanthi fungsi tutul)

    Resolusi dhuwur monitor 10 inci

    Monitor resolusi 9.7 ″ kanthi resolusi dhuwur

    Umume 1024 × 768 piksel, UM-900 nyedhiyakake gambar bening kaya kristal. Kanthi teknologi tampilan USB, saben piksel cocog banget karo tampilan.

    Monitor layar tutul 9 inci

    600: 1 kontras

    Thanks kanggo teknologi tampilan IPS canggih, warna katon paling apik ing UM-900. Kanthi rasio kontras 600: 1, konten video sampeyan paling apik.

    Monitor 9 inci kanthi kontras dhuwur

    178 ° sudut ndeleng

    Keuntungan luwih saka tampilan IPS yaiku sudhut ndeleng sing luwih akeh. UM-900 nampilake sudut pandang paling jembar kanggo kabeh Lilliput .

    Sudut ndeleng sing luwih jembar utamane migunani ing aplikasi sing laris lan plang digital amarga konten sampeyan tetep kajelasan ing kabeh sudhut.

    Monitor 9 inci kanthi wates sing sederhana

    Wates resik

    Akeh pelanggan sing njaluk monitor kanthi wates sing resik lan ora ana tombol sing madhep ngarep. UM-900 duwe pasuryan paling resik saka monitor Lilliput, sing ngidini para pamirso fokus kanthi murni ing konten kasebut.

    VESA 75 dipasang

    VESA 75 sing dipasang

    UM-900 wis dirancang kanthi integral AV lan aplikasi signage digital. Standar industri VESA 75 sing dipasang kanthi mbukak global kemungkinan,

    nanging dudukan desktop sing ana gandhengane uga ngidini UM-900 digunakake minangka kanca desktop biasa.

    Monitor USB 9 inci

    Input video USB

    Video USB wis mbantu ewu pelanggan Lilliput ing saindenging jagad: luwih gampang lan gampang disiyapake.

    UM-900 nggunakake input video mini-USB, lan nampilake port USB tambahan tambahan sing dadi hub.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tampilan
    Panel tutul Resistif 4-kabel (5-kabel kanggo opsional)
    Ukurane 9,7 "
    Resolusi 1024 x 768
    Padhang 400cd / m²
    Rasio aspek 4: 3
    Kontras 600: 1
    Ndeleng Angle 178 ° / 178 ° (H / V)
    Input Video
    USB mini 1
    HDMI 1 × HDMI 1.4
    Didhukung Ing Format
    HDMI 720p 50/60, 1080i 50/60, 1080p 24/25/30/50/60
    Audio Metu
    Jack kuping 3.5mm - 2ch 48kHz 24-bit (ing mode HDMI)
    Speaker internal 2 (ing mode HDMI)
    Kekuwatan
    Kekuwatan operasi 11W
    DC Ing DC 5V
    Lingkungan
    Suhu Operasi -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu Panyimpenan -30 ℃ ~ 70 ℃
    Liyane
    Ukuran (LWD) 242 × 195 × 15 mm
    Bobot 675g / 1175g (kanthi tanda kurung)

    Aksesoris 900T

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita