La mineria és una de les indústries més antigues del món, amb el ràpid avanç de la tecnologia actual: enormes camions, transportistes sense tripulació, equips de perforació, excavadores, pales, carregadores, bulldozers i grues són equips essencials per a la moderna indústria minera. Tanmateix, el trencament de maquinària pesada i vehicles de gran construcció pot comportar costosos temps d'inactivitat, ineficiències operatives i despeses de manteniment o substitució no planificades. Mentrestant, la seguretat i la salut són molt importants en el dur i perillós entorn miner. Per tant, la interacció home-màquina i les funcions intel·ligents esdevenen cada vegada més importants per a la indústria minera, ja que estalvien costos i fan que els processos miners siguin més segurs per als operadors i el medi ambient.

Els nostres equips incrustats robusts i segurs són la millor solució en aquest entorn miner dur. Durant els diferents processos miners, com ara garantir una conducció segura, la gestió de flotes, el manteniment del vehicle i la protecció contra la sobrecàrrega del vehicle, els operadors poden registrar el seu estat de treball. A continuació, poden recopilar i enviar diverses dades mitjançant terminals intel·ligents de mà, que estan equipats amb GPS integrat i una gran varietat de mòduls de transmissió sense fils.

Els ordinadors incrustats de LILLIPUT estan dissenyats per ser a prova de xocs i vibracions, funcionen en un ampli rang de temperatura ambiental des de -20 ° C fins a + 65 ° C i suporten un ampli rang d’humitat per suportar el clima extrem i accidents com caigudes o fins i tot submergits a l’aigua. Per tant, són l’elecció perfecta per a aplicacions d’enginyeria de maquinària.

LILLIPUT té una flexibilitat increïble per personalitzar els productes segons les necessitats del client. Podem proporcionar múltiples plataformes Android, Windows CE o Linux i una gamma de ports d'E / S addicionals per satisfer les vostres necessitats de producte. El disseny de la bateria de llarga durada pot satisfer les demandes d’ús mòbil en entorns complexos, per garantir que el vostre treball a l’aire lliure sigui pràcticament ininterromput. A més, els nostres ordinadors incrustats admeten bus CAN i diversos estàndards sense fils com WLAN / WAP, UMTS, GPRS, GSM, HSDPA o LTE, de manera que podeu recollir i gestionar les dades dels dispositius de camp en temps real.

Escurçar el cicle de lliurament;

Reduir els costos operatius globals;

Realitzeu alertes en temps real;

Estalvieu els costos de combustible i manteniment;

Servei de posicionament GPS;

Reduir el temps d'inactivitat de la maquinària;

Millorar la gestió del cicle de vida;

Sistema electrònic de tanca;

Sistema anticollisió;

Sistema de comunicació del servidor;

Sistema de detecció de rodes;

Sistema de control de vehicles;

Sistema de control remot;

Informe complet d’activitats de camp.

Productes recomanats