01

Terminal data seluler Lilliput dirancang kanggo pasar kendaraan kanggo memenuhi tuntutan aplikasi sing larang lan angel. Ndhukung macem-macem cara koneksi, kayata LTE, WIFi, Bluetooth, GPS / GLONASS, NFC lan liya-liyane. Dirancang kanggo muter ing otomotif sing keras lingkungan, kalebu macem-macem suhu, geter lan guncangan. Cocog kanggo sistem Pelacakan & Fleet Dispatching kendaraan nawakake macem-macem solusi lan layanan hardware kanggo manajemen armada komersial sing kanthi proaktif ngawasi, ngatur lan ngontrol aset transportasi jarak jauh. pengiriman taksi, kendharaan pertanian, bus sekolah lan truk khusus. LILLIPUT MDT minangka pilihan sing paling apik kanggo para pelanggan global amarga kualitas lan reliabilitas sing dhuwur, sing digunakake ing sistem Pelacakan Kendaraan & Fleet Dispatching.

Dening platform sing nggabungake macem-macem teknologi sing wis digawe lan anyar saka GPS, komunikasi nirkabel menyang pemetaan digital uga aplikasi seluler, sistem Pelacakan Kendaraan & Fleet Dispatching supaya sampeyan bisa:

勾 Ningkatake efisiensi armada                                勾 Tambah kinerja driver / operator              勾  Enhance customer satisfaction            勾 Nyilikake biaya Asuransi 
勾 Lower fuel & maintenance cost                     勾 Decrease non-productive driving time             勾 Reduce vehicle and inventory theft       勾 Shorten response times  
勾 Enable better and faster decision-making     勾 Overall saving by monitoring driving habits     勾 Automatic detection & alerts of states        
勾 Enhance fleet real-time communication        勾 Increased fleet and workforce security            勾 Reduce unauthorized vehicle usage

 

Rekomendasi Produk