01

Terminal data seluler Lilliput didesain pikeun pasar wahana pikeun nyumponan paménta aplikasi hemat sareng heuras. Éta ngadukung sababaraha cara konéksi, sapertos LTE, WIFi, Bluetooth, GPS / GLONASS, NFC sareng sajabana Dirancang pikeun beroperasi dina otomotif anu keras lingkungan, kaasup rupa-rupa suhu, geter sareng guncangan. Éta cocog pikeun sistem Tracking & Fleet Dispatching sistem nawiskeun rangkeian solusi sareng jasa hardware pikeun manajemén armada komérsial anu sacara proaktif ngawas, ngatur sareng ngendalikeun aset angkutan jauh. Sapertos pangiriman taksi, kendaraan tatanén, beus sakola sareng treuk khusus. LILLIPUT MDT mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun konsumén global urang kusabab kualitas sareng reliabilitasna anu luhur, anu seueur diterapkeun dina sistem Tracking Vehicle & Fleet Dispatching.

Ku platform anu ngagabungkeun sababaraha téknologi anu mantep sareng muncul ti GPS, komunikasi nirkabel ka pemetaan digital ogé aplikasi mobile, Sistem Lacak Kendaraan & Fleet Dispatching ngamungkinkeun anjeun pikeun:

勾 Ningkatkeun efisiensi armada                                勾 Ningkatkeun kinerja supir / operator              勾  Enhance customer satisfaction            勾 Ngaleutikan biaya Asuransi 
勾 Lower fuel & maintenance cost                     勾 Decrease non-productive driving time             勾 Reduce vehicle and inventory theft       勾 Shorten response times  
勾 Enable better and faster decision-making     勾 Overall saving by monitoring driving habits     勾 Automatic detection & alerts of states        
勾 Enhance fleet real-time communication        勾 Increased fleet and workforce security            勾 Reduce unauthorized vehicle usage

 

Produk Nyarankeun