manajemen armada

Ganti spreadsheet lan kertas nganggo terminal data seluler Lilliput (MDT) supaya luwih gampang gaweyan sampeyan. Ngoptimalake armada kanthi menehi manajer armada, driver, teknisi, manajer bagean, lan akses personel liyane menyang alat lan informasi sing dibutuhake. Terminal Data Seluler Lipiput (MDT) karo Android, Linux, WinCE, Windows OS kanggo opsional, uga duwe fungsi liyane bisa dipilih, kayata 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, Kamera, GPS, ACC, POE lsp. Dadi PC tablet sing kasar bisa dienggo ing taksi, bus, mobil, van, kendaraan spesialis (kayata minangka kendaraan pertanian, pertambangan lan insinyur) trek, forklift, trailer lan excavator ...

Terminal data seluler bisa mbantu kendaraan kanggo nggayuh macem-macem fungsi, kayata penyewaan lan pembiayaan kendaraan, pangopènan kendaraan, lisensi lan kepatuhan, manajemen rantai pasokan, manajemen kacilakan lan subrogasi, telematika kendaraan (pelacakan lan diagnostik), manajemen driver, kacepetan manajemen, manajemen bahan bakar, manajemen kesehatan lan keamanan, lan pemasaran ulang kendaraan ....

Taksi

Bis

Truk & Trailer

Kendaraan Pertanian

Kendaraan Penambangan

Penggali

Industri 导航 条

Lilliput kabeh ing siji PC panel industri kanthi tampilan industri sing tahan lama kanthi resolusi lan kasar sing kuat, bisa dioperasikake ing lingkungan industri lan ruangan sing keras, PC layar sentuh industri tahan getaran, kejut, kena kelembapan, bledug, suhu ekstrem lan fluktuasi suhu. Bingkai sing ditutup utawa mbukak, bisa disesuaikan, awet, lan andal.

Minangka salah sawijining bagean importan ing sistem manajemen industri ing macem-macem bidang, kayata. Sistem kontrol industri cerdas, industri tenaga listrik, manufaktur, perawatan medis, HMI, terminal port, lsp. PC panel kanthi antarmuka sing akeh (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), sistem OS sing beda (Android , Linux, WinCE, Windows), multi fungsi (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, Camera, GPS,  ACC, POE) lan nginstal cara kanggo macem-macem aplikasi opsional.

12 (2)

Tembok Gunung

12 (1)

Semat

12 (3)

Mejo

Komersial 导航 条

With the development of science and technology, more technology products have appeared around us, which has continuously improved our living standards. Same as many technological products, Lilliput all in one panel pc nggawa pengalaman sing nyenengake lan nyenengake kanggo urip kita.

Kanggo nampilake informasi kanthi luwih intuisi lan gampang, Lilliput bisa nyedhiyakake / nggawe produk PC sing disesuaikan kanggo pasar, supaya fungsi bisa digunakake kanthi luwih akeh, lan operasi sing kepenak. Saiki, saiki ana akeh papan ing kabeh komputer, kayata Sistem Perawatan Cerdas Remote Rumah Sakit, Mesin Pesen Swalayan, Bisnis & Pendidikan, Lingkungan & Energi, Omah & Omah Cerdas, Mesin Iklan Multimedia lsp

Komputer komersial Lilliput nggawe proses rumit dadi luwih gampang. Ana macem sistem OS (Android, Linux, WinCE, Windows), antarmuka sing akeh (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), multi fungsi (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, Camera, GPS, ACC, POE) lan nginstal cara kanggo macem-macem aplikasi. Ndadekake paling gampang kanggo macem-macem lapangan aplikasi.

1

Medis

1-1

Pesenan swalayan

1-2

Bisnis & Pendidikan

1-3

Lingkungan & Energi

1-4

Omah & Omah Cerdas

1-6

Mesin Pariwara Multimedia