X
WE WE MANUFACTURER

Informasi liyane utawa solusi babagan produk, mangga priksa.

Nyuwun kutipan

PRODUK FITUR

Lilliput wis ngasilake lan ngirim produk ODM & OEM wiwit taun 1993. Kita duwe tim R&D dhewe, saengga produk kasebut bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan. Produk utama kalebu: Platform Komputer Embed, Terminal Data Seluler, Instrumen Tes, Piranti Otomatisasi Omah, Tutul Monitor VGA / HDMI kanggo Kontrol Kendaraan, Aplikasi Industri lan Komputer Komersial, lsp.
  • TERMINAL DATA MOBILE

    TERMINAL DATA MOBILE

    Terminal data seluler kanthi sistem Android. Fungsine kalebu 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, Camera, GPS, ACC
  • TABLET RUGG KENDARAAN

    TABLET RUGG KENDARAAN

    Tablet kendaraan nganggo OS Android / Linux / WinCE. Fungsine kalebu 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth
  • PC PANEL INDUSTRI

    PC PANEL INDUSTRI

    PC industri kanthi Windows 10 OS, Fungsine kalebu CAN, Wi-Fi, Bluetooth, Connection Cellular
  • PC KOMERSIAL

    PC KOMERSIAL

    Komputer panel layar tutul nganggo OS Windows / Linux. Fungsine kalebu 3G, WIFI, Bluetooth, GPS
ndeleng liyane

Napa Pilih Kita

  • SOLUSI / APLIKASI

    SOLUSI / APLIKASI

    Tablet tablet Lilliput ditrapake ing macem-macem bidang, kayata pelacakan kendharaan, manajemen armada, gudang, Kesehatan & Kesehatan, Mesin Pesen Swadaya, Mesin Pariwara Multimedia, Keuangan & Perbankan, Omah & Omah Cerdas, Lingkungan & Energi, Bisnis & Pendidikan ...
    sinau luwih lengkap
  • LAYANAN OEM & ODM

    LAYANAN OEM & ODM

    Lilliput khusus kanggo desain, pangembangan lan manufaktur solusi khusus kanggo macem-macem pasar. Lan tim teknik kita bakal nyedhiyakake desain desain lan layanan teknik sing kalebu ...
    sinau luwih lengkap
  • TEKNOLOGI CORE

    TEKNOLOGI CORE

    Lilliput kanthi pengalaman luwih saka 27 taun ing teknologi tampilan lan teknologi pamroses gambar, lan diwiwiti saka monitor LCD sing paling dhasar, kanthi sukses ngluncurake macem-macem piranti tampilan sipil lan khusus ...
    sinau luwih lengkap
  • Pengalaman Pengalaman

    Pengalaman

    27 taun
  • Pasar Pasar

    Pasar

    200+ Negara
  • Pabrik Pabrik

    Pabrik

    18.000 sqm
  • Tim R&D Tim R&D

    Tim R&D

    100 + insinyur

  • video_img

    Babagan LILLIPUT

    LILLIPUT minangka panyedhiya layanan OEM & ODM globalisasi khusus ing riset lan aplikasi teknologi elektronik lan komputer ...
  • WARTA LILLIPUT

    Acara: Embedded World 2020 Lokasi: Nuremberg Messe GmbH, Nuremberg, Jerman Tanggal: Februari.25-27. Nomer Booth LILLIPUT 2020: 1-501
WE WE MANUFACTURER

Informasi liyane utawa solusi babagan produk, mangga priksa.

Nyuwun kutipan