X
URANG MANUFACTURER

Inpormasi lengkep atanapi solusi ngeunaan produk kami, mangga dipilarian ku kami.

Nyuhungkeun cutatan

PRODUK FITUR

Lilliput parantos ngahasilkeun sareng nganteurkeun produk ODM & OEM ti saprak 1993. Urang gaduh tim R&D nyalira, janten produkna tiasa disayogikeun dumasar kana sarat anjeun. Produk utama kalebet: Platform Komputer Anu dipasang, Terminal Data Ponsel, Instrumén Uji, Alat Otomatisasi Bumi, Toél VGA / Monitor HDMI pikeun Kontrol Kendaraan, Aplikasi Industrial sareng Komputer Komérsial, jst.
  • TERMINAL DATA MOBILE

    TERMINAL DATA MOBILE

    Terminal data sélulér kalayan sistem Android. Fungsina kalebet 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, Kaméra, GPS, ACC
  • TABLET KANGGO KENDARAAN

    TABLET KANGGO KENDARAAN

    Tablet wahana nganggo OS Android / Linux / WinCE. Fungsina kalebet 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth
  • PC PANEL INDUSTRI

    PC PANEL INDUSTRI

    PC industri sareng Windows 10 OS, Fungsina kalebet BISA, Wi-Fi, Bluetooth, Sambungan Sélular
  • PC komérsial

    PC komérsial

    Komputer panel layar toél nganggo OS Windows / Linux. Fungsina kalebet 3G, WIFI, Bluetooth, GPS
tingali langkung

Naha Pilih Kami

  • SOLUSI / APLIKASI

    SOLUSI / APLIKASI

    Tablet tablet Lilliput dilarapkeun dina sababaraha bidang, sapertos ngalacak kendaraan, manajemén armada, gudang, Médis & Kaséhatan, Mesin Pesenan Timer-diri, Mesin Pariwara Multimedia, Keuangan & Perbankan, Padumukan & Bumi Cerdas, Lingkungan & Energi, Bisnis & Pendidikan ...
    diajar deui
  • LAYANAN OEM & ODM

    LAYANAN OEM & ODM

    Lilliput ngahususkeun kana desain, pamekaran sareng pembuatan solusi khusus pikeun rupa-rupa pasar. Sareng tim rékayasa kami bakal nyayogikeun desain sareng rékayasa jasa anu wawasan anu kalebet ...
    diajar deui
  • TEKNOLOGI INTI

    TEKNOLOGI INTI

    Lilliput kalayan langkung ti 27 taun pangalaman dina téknologi tampilan sareng téknologi pamrosésan gambar, sareng dimimitian ti monitor LCD anu paling dasar, éta teras-terasan ngaluncurkeun sababaraha rupa alat tampilan sipil sareng khusus ...
    diajar deui
  • Pangalaman Pangalaman

    Pangalaman

    27 taun
  • Pasar Pasar

    Pasar

    200+ Nagara
  • Pabrik Pabrik

    Pabrik

    18.000 sqm
  • Tim P&P Tim P&P

    Tim P&P

    100 + insinyur

  • video_img

    Ngeunaan LILLIPUT

    LILLIPUT mangrupikeun panyadia jasa OEM & ODM globalisasi khusus dina panilitian sareng aplikasi téknologi anu patali sareng éléktronik ...
  • BERITA LILLIPUT

    Acara: Embedded World 2020 Lokasi: Nuremberg Messe GmbH, Nuremberg, Jérman Tanggal: Feb.25-27. Nomer Booth 2020 LILLIPUT: 1-501
URANG MANUFACTURER

Inpormasi lengkep atanapi solusi ngeunaan produk kami, mangga dipilarian ku kami.

Nyuhungkeun cutatan