manajemén armada

Ganti spreadsheet sareng kertas nganggo terminal data seluler Lilliput (MDT) pikeun ngagampangkeun padamelan anjeun. Pinuh ngaoptimalkeun armada anjeun ku masihan manajer armada, supir, téknisi, manajer bagian, sareng aksés tanaga sanés kana alat sareng inpormasi anu diperyogikeun. Terminal Data Lilliput Mobile (MDT) kalayan Android, Linux, WinCE, Windows OS pikeun opsional, ogé éta ngagaduhan langkung seueur fungsi anu tiasa dipilih, sapertos 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, Kaméra, GPS, ACC, POE sareng sajabana salaku tatanén, tambang sareng insinyur kendaraan) treuk, forklift, gandeng sareng excavator ...

Terminal data sélulér tiasa ngabantosan kendaraan pikeun ngahontal sababaraha fungsi, sapertos sewa mobil sareng pembiayaan, perawatan kendaraan, lisénsi sareng patuh, manajemén ranté suplai, manajemén kacilakaan sareng subrogasi, telematika kendaraan (tracking sareng diagnostik), manajemén supir, kagancangan manajemén, manajemén BBM, manajemén kasehatan sareng kaamanan, sareng pemasaran ulang kendaraan ....

Taxi

Beus

Treuk & Trailer

Kandaraan Tatanén

Kandaraan Pertambangan

Éksplorasi

Industri 导航 条

Lilliput sadayana dina hiji PC panel industri kalayan tampilan industri anu tahan lami nampilkeun résolusi cemerlang sareng kaku, éta tiasa dioperasikeun sacara dipercaya dina lingkungan industri sareng luar anu keras, PC layar sentuh industri tahan geter, shock, kakeunaan Uap, lebu, suhu anu ekstrim sareng turun naek suhu. Bungkus anu ditutup atanapi kabuka, aranjeunna tiasa disaluyukeun, awét sareng tiasa dipercaya.

Salaku salah sahiji bagian impor dina sistem manajemen industri dina sababaraha bidang, mis. Sistem kendali industri calakan, industri tenaga listrik, manufaktur, perawatan médis, HMI, terminal port, sareng sajabana. PC panel kalayan seueur interfaces (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), sistem OS anu béda (Android , Linux, WinCE, Windows), seueur fungsi (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, Camera, GPS,  ACC, POE) sareng masang jalan pikeun aplikasi anu sanésna opsional.

12 (2)

Tembok Gunung

12 (1)

Lebetkeun

12 (3)

Méja

Komérsial 导航 条

Kalayan kamekaran élmu sareng téknologi, langkung seueur produk téknologi parantos muncul di sakitar urang, anu teras-terasan ningkatkeun standar hirup urang. Sarua sareng seueur produk téknologi, Liliput sadayana dina hiji pc panel  nyayogikeun pangalaman anu merenah sareng pikaresepeun pikeun kahirupan urang.

Dina raraga ningalikeun inpormasi langkung intuitif sareng merenah, Lilliput tiasa nyayogikeun / ngepaskeun produk PC anu khusus pikeun pasar, ngajantenkeun fungsi-fungsi kanggo dianggo sacara langkung lega, sareng operasi anu raoseun. Ayeuna, aya seueur tempat sareng sadayana dina hiji komputer, sapertos Rumah Sakit Remote Rumah Sakit Jauh, Mesin Pesenan Swalayan, Bisnis & Pendidikan, Lingkungan & Energi, Perumahan & Smart Home, Mesin Iklan Multimedia jsb.

Komputer komérsial Lilliput ngajantenkeun prosés rumit langkung gampang. Aya  sistem OS anu béda (Android, Linux, WinCE, Windows), antarbeunghar (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), seueur fungsi (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, Camera, GPS, ACC, POE) sareng masang jalan pikeun aplikasi anu béda. Éta nyandak paling genah pikeun lapangan aplikasi anu béda.

1

Médis

1-1

Pesenan mandiri

1-2

Bisnis & Atikan

1-3

Lingkungan & Énergi

1-4

Padumukan & Bumi Pintar

1-6

Mesin Pariwara Multimedia