7e4b5ce221
d2f8ed5d

LILLIPUT ngahususkeun kana desain, pamekaran sareng pembuatan solusi khusus pikeun rupa-rupa pasar. Tim rékayasa LILLIPUT bakal nyayogikeun desain sareng jasa rékayasa anu wawasan anu kalebet:

Analisis Syarat

Syarat fungsional, Evaluasi uji-ranjang Hardware, desain diagram Skematika, sarat Merk.

e6b7f965

Perumahan Adat

Struktur kapang desain & konfirmasi, kapang sampel konfirmasi.

dd4c2fd0

Perumahan Adat

Desain PCB, Desain papan Pcb ningkatkeun, Desain sistem Board ningkatkeun & debugging.

b12fd418

Perumahan Adat

Prosés operasional parangkat lunak aplikasi, OS ngarobih & transportasi, pamrograman Supir, uji coba Parangkat lunak & robih, Tés sistem.

2a148b33

Perumahan Adat

Manual operasi, Desain rangkep.