Industri

PC industri Lilliput kanthi tampilan industri tahan lama kanthi resolusi lan kasar sing apik, bisa nemokake proses kompleks sing beda. Aplikasi pc industiral mbutuhake kekuwatan mekanik lan resistensi banyu, bledug, kelembapan, suhu sing beda, lan, ing sawetara lingkungan, komunikasi sing aman. Seri PC industri Lipiput komprehensif bisa uga nyukupi persyaratan visualisasi proses. Kanthi nggunakake antarmuka sing mbukak lan standar, ngidini integrasi efisien menyang aplikasi otomatisasi apa wae. Uga yen para pelanggan duwe syarat khusus, kita bisa ngasilake syarat sing dibutuhake.

Minangka salah sawijining bagean importan ing sistem manajemen industri ing macem-macem bidang, kayata. Sistem kontrol industri cerdas, industri tenaga listrik, manufaktur, perawatan medis, HMI, terminal port, lsp. PC panel kanthi antarmuka sing akeh (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), sistem OS sing beda (Android , Linux, WinCE, Windows), multi fungsi (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, Camera, GPS,
ACC, POE) lan nginstal cara kanggo macem-macem aplikasi opsional.

Rekomendasi Produk