Industrial

PC industri Lilliput kalayan tampilan industri anu tahan lami nampilkeun résolusi cemerlang sareng kaku, éta tiasa minuhan prosés kompléks anu béda. Aplikasi pc industiral meryogikeun kateguhan mékanis sareng tahan cai, lebu, kalembaban, seueur hawa, sareng, dina sababaraha lingkungan, komunikasi anu aman. Seri PC industriilliput komprehensif nyumponan bahkan sarat anu paling nuntut dina visualisasi prosés. Ku ngagunakeun antar muka anu kabuka sareng standar, éta ngamungkinkeun integrasi épisién kana aplikasi otomatisasi naon waé. Ogé upami para nasabah ngagaduhan syarat khusus, urang tiasa ngahasilkeun dasar kana saratna.

Salaku salah sahiji bagian impor dina sistem manajemen industri dina sababaraha bidang, mis. Sistem kendali industri calakan, industri tenaga listrik, manufaktur, perawatan médis, HMI, terminal port, sareng sajabana. PC panel kalayan seueur interfaces (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), sistem OS anu béda (Android , Linux, WinCE, Windows), seueur fungsi (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, Camera, GPS,
ACC, POE) sareng masang jalan pikeun aplikasi anu sanésna opsional.

Nyarankeun Produk