Индустриски компјутер Lilliput со долготрајни индустриски дисплеи со одлична резолуција и грубост, може да исполнува различен комплексен процес. Индустиралните компјутерски апликации бараат механичка цврстина и отпорност на вода, прашина, влага, широк спектар на температури и, во некои средини, безбедна комуникација. Индустриската PC серија на Лилипут ги исполнува дури и најсложените барања за визуелизација на процесите. Со користење на отворени и стандардизирани интерфејси, тоа овозможува ефикасна интеграција во која било апликација за автоматизација. Исто така, ако клиентите имаат посебни побарувања, можеме да произведеме врз основа на нивните барања.

Како еден од увозните делови во системот за индустриско управување во различни области, на пр. Интелегентен систем за индустриска контрола, индустрија за електрична енергија, производство, медицински третман, HMI, пристанишен терминал и сл. Панел компјутер со изобилство на интерфејси (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), различен систем на оперативниот систем (Android) , Linux, WinCE, Windows), повеќе функции (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, камера, GPS,
ACC, POE) и начин на инсталирање за друга апликација по избор.

Препорачајте производи