Na kontaktoni

CO ZHANGZHOU LILLIPUT TEKNOLOGJI ELEKTRONIKE, LTD

Shtabi i Lilliput

Adresë

Nr. 26 Fu Qi North Road, Zona e Zhvillimit Ekonomik Lan Tian, ​​Zhang Zhou, Fu Jian, 363005, Kinë

Posta elektronike

Telefoni

0086-596-2109323
0086-596-2109661

Uebfaqe

www.lilliput.com
www.lilliput.com.cn

Zyra e Degës në SHBA: LILLIPUT ELECTRONICS (USA) INC.

Kontakti: John Xu

Adresë

130 commerce way , arre , CA 91789 USA

Telefoni

001-909-598-8118
001-626-758-0131

Shpërndarës në Euro: LILLIPUT DIRECT

Kontakt: Keith Rogers

Adresë

Qendra e Teknologjisë, Parku Shkencor i Wolverhampton, Glaisher Road, Wolverhampton, West Midlands, WV10 9RU, Mbretëria e Bashkuar.

Posta elektronike

Telefoni

0044-845-0068868

Zyra e Degës në Shen Zhen

Adresë

12C036, 2FL, 1ST Huaqiang Electronic World Building, Shenzhen.

Telefoni

0086-15892010882
0086-13723745254

Uebfaqe

Dega në Shen Zhen: SHENZHEN SUNNY ISLAND LILLIPUT ELECTRONIC CO., LTD.

Contact: Zhang Siyong

Adresë

Dhoma 1902, 19F, Metropolitan Heights Century Place, 3018 Shennan Middle Rd, Shenzhen.

Posta elektronike

Telefoni

0086-755-83045085
0086-755-83775354
0086-13600409624

Uebfaqe

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni