X

E themeluar në 1993,
ofrues i shërbimeve OEM & ODM i globalizuar

LILLIPUT është një ofrues i globalizuar i shërbimeve OEM & ODM i specializuar në kërkimin dhe aplikimin e teknologjive elektronike dhe të lidhura me kompjuterin. Është një institut kërkimor i certifikuar ISO 9001:2015 dhe prodhues i përfshirë në projektimin, prodhimin, marketingun dhe shpërndarjen e produkteve elektronike në të gjithë botën që nga viti 1993. Lilliput ka tre vlera thelbësore në zemër të funksionimit të tij: Ne jemi 'të sinqertë', ne 'Ndani' dhe përpiquni gjithmonë për 'Sukses' me partnerët tanë të biznesit.