управување со возниот парк

Заменете ги табелите и хартијата со мобилниот терминал за податоци Лилипут (МДТ) за да ја олесните работата. Целосно оптимизирајте ја вашата флота, давајќи им можност на менаџерите на возниот парк, возачите, техничарите, управителите на делови и другиот персонал пристап до потребните алатки и информации. Терминалот за мобилни податоци на Лилипут (MDT) со Android, Linux, WinCE, Windows OS за избор, исто така има и може да се изберат повеќе функции, како што се 3G / 4G, МОANЕ, Wi-Fi, Bluetooth, камера, GPS, ACC, POE итн. Така, грубиот таблет компјутер може да се примени во такси, автобус, автомобили, комбиња, специјализирани возила (како како земјоделски, рударски и инженерски возила) камиони, ви forушкари, приколки и багери ...

Мобилниот терминал за податоци може да му помогне на возилото да постигне низа функции, како што се изнајмување и финансирање на возила, одржување на возилото, лиценцирање и усогласеност, управување со синџирот на снабдување, управување со несреќи и суброгација, телематика на возилото (следење и дијагностика), управување со возачот, брзина управување, управување со гориво, управување со здравје и безбедност и ре-маркетинг на возила ....

Такси

Автобус

Камиони и приколка

Земјоделско возило

Рударско возило

Багери

Индустриски 导航

Лилипут сите во еден компјутерски индустриски панел со долготрајни индустриски дисплеи со одлична резолуција и грубост, може да работи сигурно во сурова индустриска и надворешна средина, индустриски компјутери со екран на допир издржуваат вибрации, удари, изложеност на влага, прашина, екстремни температури и температурни флуктуации. Затворена или отворена рамка, тие се многу прилагодливи, издржливи и сигурни.

Како еден од увозните делови во системот за индустриско управување во различни области, на пр. Интелегентен систем за индустриска контрола, индустрија за електрична енергија, производство, медицински третман, HMI, пристанишен терминал и сл. Панел компјутер со изобилство на интерфејси (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), различен систем на оперативниот систем (Android) , Linux, WinCE, Windows), повеќе функции (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, камера, GPS,  ACC, POE) и начин на инсталирање за друга апликација по избор.

Монтирање на Wallид

Вградени

Биро

Комерцијална 导航 条

With the development of science and technology, more technology products have appeared around us, which has continuously improved our living standards. Same as many technological products, Lilliput all in one panel pc носи пригодно искуство и забава во нашите животи.

Со цел да се прикажат информациите поинтуитивно и поудобно, Лилипут може да обезбеди / прилагоди компјутерски производи скроени за пазарот, правејќи ги функциите да се користат во поголема мерка и удобни операции. Во денешно време, има многу места со сите во еден компјутер, како што е Систем за далечинско управување со болнички услуги, Самопослужување машина за нарачки, бизнис и образование, животна средина и енергија, станбен и паметен дом, рекламна машина за мултимедија итн.

Комерцијалниот компјутер Лилипут го олеснува комплицираниот процес. Постојат  различни оперативни системи (Android, Linux, WinCE, Windows), богат интерфејс (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), повеќе функции (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, камера, GPS, ACC, POE) и начин на инсталирање за различна апликација. Донесува најголема погодност за различно поле на апликација.

Медицински

Нарачка за самопослужување

Бизнис и образование

Environmentивотна средина и енергија

Станбен и паметен дом

Мултимедијална рекламна машина