X
JEMI prodhues

Më shumë informacion ose zgjidhje në lidhje me produktet tona, ju lutemi na pyesni.

Të kërkojë një kuotë

PRODUKTET ME TIPARA

Lilliput ka prodhuar dhe shpërndarë produkte ODM & OEM që nga viti 1993. Ne kemi ekipin tonë R&D, kështu që produktet mund të personalizohen në bazë të kërkesave tuaja. Produktet kryesore përfshirë: Platformat kompjuterike të ngulitura, Terminalet e të dhënave celulare, Instrumentet e provës, Pajisjet e automatizimit në shtëpi, Touch Monitorë VGA / HDMI për Kontroll të Automjetit, Aplikime Industriale dhe Kompjuter Komercial, etj.
shiko më shumë

pse na zgjodhet ne

 • ZGJIDHJE / APLIKIMET

  ZGJIDHJE / APLIKIMET

  Tablet PC Lilliput aplikohet në fusha të ndryshme, ndjekja e automjeteve, menaxhimi i flotës, depoja, Mjekësia dhe Shëndetësia, Makina e Rendit për Vetë-shërbim, Makina për Reklamim Multimedial, Financa dhe Bankare, Shtëpi Rezidenciale dhe e Zgjuar, Mjedisi dhe Energjia, Biznesi dhe Edukimi ...
  Mëso më shumë
 • SHEMRBIMI OEM & ODM

  SHEMRBIMI OEM & ODM

  Lilliput specializohet në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e zgjidhjeve me porosi për një larmi tregu. Dhe ekipi ynë inxhinierik do të ofrojë dizajn dhe mendjehollësi shërbime inxhinierike që përfshijnë ...
  Mëso më shumë
 • TEKNOLOGJIA Bërthamë

  TEKNOLOGJIA Bërthamë

  Lilliput me më shumë se 27 vjet përvojë në teknologjinë e ekranit dhe teknologjinë e përpunimit të imazhit, dhe filloi nga monitoruesit më themelorë të LCD, ajo nisi në mënyrë të njëpasnjëshme një larmi të pajisjeve civile dhe speciale të shfaqjes
  Mëso më shumë
 • Përvoja Përvoja

  Përvoja

  27 vjet
 • Tregu Tregu

  Tregu

  200+ Vende
 • Fabrika Fabrika

  Fabrika

  18,000 m sq
 • Ekipi i R&D Ekipi i R&D

  Ekipi i R&D

  100 + inxhinierë

 • video_img

  RRETH LILLIPUT

  LILLIPUT është një ofrues i globalizuar i shërbimeve OEM & ODM i specializuar në kërkimin dhe zbatimin e teknologjive elektronike dhe të lidhura me kompjuterin ...
 • LAJME LILLIPUT

  Ngjarja: Bota e Vendosur 2020 Vendndodhja: Nuremberg Messe GmbH, Nuremberg, Gjermani Data: 25-27 Shkurt. Numri i stendës 2020 LILLIPUT: 1-501
JEMI prodhues

Më shumë informacion ose zgjidhje në lidhje me produktet tona, ju lutemi na pyesni.

Të kërkojë një kuotë