Gabungke panen kanggo tumindak panen gandum

Amarga macem-macem produksi pertanian lan panjaluk operasional, metode produksi pertanian rumit iki mbutuhake dhukungan kanthi nggunakake alat teknologi tinggi. Apa maneh, ngawasi lahan pertanian lan pelacak pangopènan fasilitas pertanian, kudu didhukung kanthi solusi cerdas, apamaneh nalika digunakake ing lingkungan ruangan sing angel.

LILLIPUT nduweni keluwesan sing luar biasa kanggo ngatur produk miturut syarat pelanggan. Kita bisa nyedhiyakake platform Android, Windows CE Linux, uga solusi batere tahan lama. Produk terminal data seluler (MDT) LILLIPUT nyedhiyakake solusi komputer portebel sing sampurna lan menehi kinerja sing kuat. Dheweke nawakake pengumpulan data, komunikasi lan manajemen data real-time kanggo nambah produktivitas lan efektifitas biaya. Saiki, produk kita akeh digunakake ing pertanian modern, lan mesin kehutanan, kanthi kombinasi sensor sensor sisih klien lan piranti lunak aplikasi sing disesuaikan. Kita duwe dhaptar aplikasi sing dawa sing wis dilibatake: autopilot mesin pertanian, survey tanah, manajemen resep, pupuk, nyebar, ngawasi tanduran, panen, pulverisasi lan vinasse. Kita uga entuk manajemen jarak jauh saka macem-macem operasi non-produktif pertanian.

1. Autopilot presisi tinggi         

2.  Manajemen konsumsi bahan bakar     

3.  Laporan lengkap kegiatan lapangan     

4.  Navigasi GPS lan sensor kanggo kendaraan 

5. Manajemen pangopènan peralatan        

6.  Manajemen operasional pertanian sing efektif     

7. Cacah lan pemetaan winih presisi tinggi               

8. Kontrol otomatis dosis cair kanthi motor hidrolik       

9.  Ngirit wektu lan tenaga kerja     

10. Pemantauan nyebar, penyemprotan pupuk lan pupuk cair     

11. Pandhuan kendharaan nganggo bar cahya lan dalan virtual ing layar       

12. Nyuda sampah bahan lan rusak panen

Rekomendasi Produk