Ngagabungkeun panén dina aksi dina panén sawah

Kusabab kaanekaragaman produksi tatanén sareng tuntutan operasional, metode produksi tatanén rumit ieu peryogi langkung seueur dukungan sareng panggunaan alat-alat téknologi luhur. Naon deui, pangimeutan pupuk lahan pertanian sareng lacak pangropéa fasilitas tatanén, kedah dirojong ku solusi pinter, utamina nalika dianggo di lingkungan luar anu parah.

LILLIPUT gaduh kalenturan anu luar biasa pikeun ngaréka produk numutkeun sarat konsumén. Urang tiasa nyayogikeun platform Android, Windows CE Linux, ogé solusi batré awét. Produk terminal data seluler (MDT) LILLIPUT nyayogikeun solusi komputer portabel anu sampurna sareng nyayogikeun kinerja anu kuat. Aranjeunna nawiskeun pendataan, komunikasi sareng manajemén produksi tatanén sacara real-time pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya. Ayeuna, produk kami seueur dianggo dina tatanén modéren, sareng mesin kehutanan, ngalangkungan kombinasi sensor sisi sisi klien sareng parangkat lunak aplikasi anu khusus. Kami gaduh daptar panjang aplikasi anu kami parantos kalibet ku: mesin tatanén autopilot, survei darat, manajemén resep, pupuk, penaburan, monitoring taneman, panén, pulverisasi sareng vinasse. Kami ogé ngahontal manajemén jauh tina sababaraha operasi non-produktif tatanén.

1. Autopilot presisi tinggi         

2.  Manajemén konsumsi bahan bakar     

3.  Laporan lengkep kagiatan lapangan     

4.  Navigasi GPS sareng sénsor pikeun kendaraan 

5. Manajemén perawatan alat-alat        

6.  Manajemén épéktip pikeun operasi tatanén     

7. Presisi tinggi tina jumlah taneman siki sareng pemetaan               

8. Kadali otomatis tina dosis cair ku motor hidrolik       

9.  Ngahémat waktos sareng tanaga tanaga     

10. Pangimeutan tina patanian, panyemprot pupuk sareng kandang cair     

11. Pitunjuk kendaraan nganggo palang lampu sareng jalan virtual dina layar       

12. Ngurangan limbah bahan sareng ngarusak pepelakan

Produk Nyarankeun