menaxhimi i flotës

Zëvendësoni tabelat dhe letrën me terminalin celular të të dhënave Lilliput (MDT) për ta bërë punën tuaj më të lehtë. Optimizoni plotësisht flotën tuaj duke u dhënë menaxherëve të flotës, shoferëve, teknikëve, menaxherëve të pjesëve dhe personelit tjetër akses në mjetet dhe informacionin që u nevojitet. Terminali i të Dhënave Mobile Lilliput (MDT) me Android, Linux, WinCE, Windows OS për opsion, gjithashtu ka mund të zgjidhen më shumë funksione, të tilla si 3G / 4G, MUND, Wi-Fi, Bluetooth, Kamera, GPS, ACC, POE etj. Kështu që PC i tabletës së thyer mund të aplikohet në taksi, autobus, makina, furgonë, automjete të specializuara (të tilla si automjete bujqësore, minerare dhe inxhinierike) kamionë, pirunë, rimorkio dhe ekskavatorë ...

Terminali i të dhënave celulare mund të ndihmojë automjetin për të arritur një sërë funksionesh, të tilla si qiraja dhe financimi i automjeteve, mirëmbajtja e automjeteve, licencimi dhe pajtueshmëria, menaxhimi i zinxhirit të furnizimit, menaxhimi i aksidenteve dhe zëvendësimi, telematika e automjeteve (gjurmimi dhe diagnostikimi), menaxhimi i drejtuesit, shpejtësia menaxhimi, menaxhimi i karburantit, menaxhimi i shëndetit dhe sigurisë dhe ri-tregtimi i automjeteve ....

Taksi

Autobus

Kamionë dhe rimorkio

Automjet Bujqësor

Automjet Minierash

Eskavatorë

Industrial 导航 条

Lilliput të gjitha në një PC me një panel industriale me shfaqje industriale të qëndrueshme që shfaqin rezolucion dhe shkëlqim të shkëlqyeshëm, mund të funksionojë me besueshmëri në ambiente të ashpra industriale dhe të jashtme, PC me ekran me prekje industriale i rezistojnë dridhjeve, goditjeve, ekspozimit ndaj lagështisë, pluhurit, temperaturave ekstreme dhe luhatjeve të temperaturës. Kornizë e mbyllur ose e hapur, ato janë shumë të personalizueshme, të qëndrueshme dhe të besueshme.

Si një nga pjesët më të rëndësishme brenda sistemit të menaxhimit industrial në fusha të ndryshme, p.sh. Sistemi inteligjent i kontrollit industrial, industria e energjisë elektrike, prodhimi, trajtimi mjekësor, HMI, terminali i portit, etj. Paneli PC me shumë ndërfaqe (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), sistem i ndryshëm OS (Android , Linux, WinCE, Windows), shumë funksione (3G / 4G, MUND, WiFi, Bluetooth, Kamera, GPS,  ACC, POE) dhe mënyra e instalimit për aplikacione të ndryshme opsionale.

Montim muri

I ngulitur

Tryezë

Komercial 导航 条

With the development of science and technology, more technology products have appeared around us, which has continuously improved our living standards. Same as many technological products, Lilliput all in one panel pc sjellin një përvojë dhe argëtim të përshtatshëm në jetën tonë.

Në mënyrë që të shfaqë informacionin në mënyrë më intuitive dhe më të përshtatshme, Lilliput mund të sigurojë / porosisë një produkt PC të përshtatur për tregun, duke bërë që funksionet të përdoren në një masë më të madhe dhe operacione të rehatshme. Në ditët e sotme, ka shumë vende me të gjitha në një kompjuter, të tilla si Sistemi i Kujdesit të Zgjuar nga distanca i Spitalit, Makina e Rendit për Vetë-Shërbim, Biznesi & Edukimi, Mjedisi dhe Energjia, Shtëpia Rezidenciale dhe e Zgjuar, Makina e Reklamimit Multimedial etj.

Kompjuteri komercial Lilliput e bën më të lehtë procesin e komplikuar. Ka  sistem të ndryshëm OS (Android, Linux, WinCE, Windows), ndërfaqe të pasur (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), shumë funksione (3G / 4G, MUND, WiFi, Bluetooth, Kamera, GPS, ACC, POE) dhe mënyra e instalimit për aplikime të ndryshme. Ajo sjell më shumë komoditet për fusha të ndryshme të aplikimit.

Mjekësor

Porosi për vetë-shërbim

Biznes & Edukim

Mjedisi & Energjia

Shtëpi banimi dhe e zgjuar

Makinë reklamuese multimediale