flotta menedzsment

A munka megkönnyítése érdekében cserélje ki a táblázatokat és a papírt a Lilliput mobil adatterminálra (MDT). Teljes mértékben optimalizálja flottáját azáltal, hogy a flotta vezetőinek, járművezetőinek, technikusainak, alkatrész-vezetőinek és más személyzetnek hozzáférést biztosít a szükséges eszközökhöz és információkhoz. A Lilliput Mobile Data terminál (MDT) Android, Linux, WinCE, Windows operációs rendszerrel opcionális, és rendelkezik több funkció választható, például 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, Kamera, GPS, ACC, POE stb. Tehát a masszív tábla PC alkalmazható taxikban, buszokban, autókban, kisteherautókban, speciális járművekben (pl. mezőgazdasági, bányászati ​​és gépjárművek), teherautók, targoncák, pótkocsik és kotrók ...

A mobil adatterminál segíthet a járműnek számos olyan funkció elérésében, mint például a jármű lízingje és finanszírozása, a jármű karbantartása, az engedélyeztetés és a megfelelőség, az ellátási lánc menedzsmentje, a balesetek kezelése és a helyfoglalás, a jármű telematikája (nyomkövetés és diagnosztika), a járművezető kezelése, a sebesség menedzsment, üzemanyag-gazdálkodás, egészség- és biztonságmenedzsment, valamint a járművek újrafelhasználása

Taxi

Busz

Teherautók és pótkocsik

Mezőgazdasági jármű

Bányajármű

Kotrógépek

Ipari 导航 条

A Lilliput egy ipari panel PC-vel, hosszú élettartamú, ragyogó felbontású és masszív ipari kijelzőkkel, megbízhatóan működhet zord ipari és kültéri környezetben, az ipari érintőképernyős számítógépek ellenállnak a rezgésnek, az ütésnek, a nedvességnek, a pornak, a szélsőséges hőmérsékleteknek és a hőmérsékleti ingadozásoknak. Zárt vagy nyitott keret, nagyon testreszabható, tartós és megbízható.

Az ipari menedzsment rendszer egyik legfontosabb részeként a különböző területeken, pl. Intelligens ipari vezérlőrendszer, villamosenergia-ipar, gyártás, orvosi kezelés, HMI, portterminál stb. A panel PC rengeteg interfésszel (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), különböző operációs rendszerek (Android) , Linux, WinCE, Windows), többfunkciós (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, kamera, GPS,  ACC, POE) és telepítési mód a különféle alkalmazásokhoz opcionális.

12. cikk (2) bekezdés

Falra szerelhető

12. cikk (1) bekezdés

Beágyazott

12. cikk (3) bekezdés

Asztal

Kereskedelmi 导航 条

A tudomány és a technika fejlődésével újabb technológiai termékek jelentek meg körülöttünk, ami folyamatosan javította életszínvonalunkat. A sok technológiai termékhez hasonlóan a Liliput egy panelpanelben  kényelmes élményt és szórakozást hoz az életünkbe.

Az információk intuitívabb és kényelmesebb megjelenítése érdekében a Lilliput olyan PC-termékeket tud biztosítani / testre szabni, amelyek a piacra szabottak, így a funkciók nagyobb mértékben használhatók és kényelmesen kezelhetők. Manapság sok helyen van egy számítógép, így például a kórházi távoli intelligens ellátórendszer, az önkiszolgáló megrendelőgép, az üzleti élet és az oktatás, a környezetvédelem és az energia, a lakossági és intelligens otthon, a multimédiás reklámgép stb.

A Lilliput kereskedelmi számítógép megkönnyíti a bonyolult folyamatot.  Különböző operációs rendszerek vannak (Android, Linux, WinCE, Windows), gazdag interfész (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), többfunkciós (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, kamera, GPS, ACC, POE) és telepítési mód a különböző alkalmazásokhoz. Ez biztosítja a legtöbb kényelmet a különböző alkalmazási területeken.

1

Orvosi

1-1

Önkiszolgáló megrendelés

1-2

Üzlet és oktatás

1-3

Környezet és energia

1-4

Lakossági és intelligens otthon

1-6

Multimédiás reklámgép