flotta menedzsment

A munka megkönnyítése érdekében cserélje ki a táblázatokat és a papírt a Lilliput mobil adatterminálra (MDT). Teljes mértékben optimalizálja flottáját azáltal, hogy a flotta vezetőinek, járművezetőinek, technikusainak, alkatrész-vezetőinek és más személyzetnek hozzáférést biztosít a szükséges eszközökhöz és információkhoz. A Lilliput Mobile Data terminál (MDT) Android, Linux, WinCE, Windows operációs rendszerrel opcionális, és rendelkezik több funkció választható, például 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, Kamera, GPS, ACC, POE stb. Tehát a masszív tábla PC alkalmazható taxikban, buszokban, autókban, kisteherautókban, speciális járművekben (pl. mezőgazdasági, bányászati ​​és gépjárművek), teherautók, targoncák, pótkocsik és kotrók ...

A mobil adatterminál segíthet a járműnek számos olyan funkció elérésében, mint például a jármű lízingje és finanszírozása, a jármű karbantartása, az engedélyeztetés és a megfelelőség, az ellátási lánc menedzsmentje, a balesetek kezelése és a helyfoglalás, a jármű telematikája (nyomkövetés és diagnosztika), a járművezető kezelése, a sebesség menedzsment, üzemanyag-gazdálkodás, egészség- és biztonságmenedzsment, valamint a járművek újrafelhasználása

Taxi

Busz

Teherautók és pótkocsik

Mezőgazdasági jármű

Bányajármű

Kotrógépek

Ipari 导航 条

A Lilliput egy ipari panel PC-vel, hosszú élettartamú, ragyogó felbontású és masszív ipari kijelzőkkel, megbízhatóan működhet zord ipari és kültéri környezetben, az ipari érintőképernyős számítógépek ellenállnak a rezgésnek, az ütésnek, a nedvességnek, a pornak, a szélsőséges hőmérsékleteknek és a hőmérsékleti ingadozásoknak. Zárt vagy nyitott keret, nagyon testreszabható, tartós és megbízható.

Az ipari menedzsment rendszer egyik legfontosabb részeként a különböző területeken, pl. Intelligens ipari vezérlőrendszer, villamosenergia-ipar, gyártás, orvosi kezelés, HMI, portterminál stb. A panel PC rengeteg interfésszel (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), különböző operációs rendszerek (Android) , Linux, WinCE, Windows), többfunkciós (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, kamera, GPS,  ACC, POE) és telepítési mód a különféle alkalmazásokhoz opcionális.

Falra szerelhető

Beágyazott

Asztal

Kereskedelmi 导航 条

With the development of science and technology, more technology products have appeared around us, which has continuously improved our living standards. Same as many technological products, Lilliput all in one panel pc kényelmes élményt és szórakozást hoz az életünkbe.

Az információk intuitívabb és kényelmesebb megjelenítése érdekében a Lilliput olyan PC-termékeket tud biztosítani / testre szabni, amelyek a piacra szabottak, így a funkciók nagyobb mértékben használhatók és kényelmesen kezelhetők. Manapság sok helyen van egy számítógép, így például a kórházi távoli intelligens ellátórendszer, az önkiszolgáló megrendelőgép, az üzleti élet és az oktatás, a környezetvédelem és az energia, a lakossági és intelligens otthon, a multimédiás reklámgép stb.

A Lilliput kereskedelmi számítógép megkönnyíti a bonyolult folyamatot.  Különböző operációs rendszerek vannak (Android, Linux, WinCE, Windows), gazdag interfész (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), többfunkciós (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, kamera, GPS, ACC, POE) és telepítési mód a különböző alkalmazásokhoz. Ez biztosítja a legtöbb kényelmet a különböző alkalmazási területeken.

Orvosi

Önkiszolgáló megrendelés

Üzlet és oktatás

Környezet és energia

Lakossági és intelligens otthon

Multimédiás reklámgép