управление на флота

Заменете електронните таблици и хартията с мобилния терминал за данни Lilliput (MDT), за да улесните работата си. Напълно оптимизирайте своя автопарк, като предоставите на мениджърите на флота, шофьорите, техниците, мениджърите на части и другия персонал достъп до инструментите и информацията, от която се нуждаят. Терминал за мобилни данни Liliput (MDT) с Android, Linux, WinCE, Windows OS за избор, също могат да бъдат избрани повече функции, като 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, камера, GPS, ACC, POE и др. Така здравият таблетен компютър може да се прилага в таксита, автобуси, автомобили, микробуси, специализирани превозни средства (като като селско стопанство, минни и инженерни превозни средства) камиони, мотокари, ремаркета и багери ...

Мобилният терминал за данни може да помогне на превозното средство да постигне редица функции, като лизинг и финансиране на превозно средство, поддръжка на превозно средство, лицензиране и спазване, управление на веригата за доставки, управление на аварии и суброгация, телематика на превозното средство (проследяване и диагностика), управление на водача, скорост управление, управление на горивото, управление на здравето и безопасността и ремаркетинг на превозни средства ....

Такси

Автобус

Камиони и ремаркета

Селско стопанство

Минно превозно средство

Багери

Промишлени 导航 条

Lilliput всичко в един индустриален панелен компютър с дълготрайни индустриални дисплеи с брилянтна разделителна способност и здравина, той може да работи надеждно в сурови индустриални и външни среди, индустриалните компютри със сензорен екран издържат на вибрации, удари, излагане на влага, прах, екстремни температури и температурни колебания. Затворена или отворена рамка, те са изключително адаптивни, издръжливи и надеждни.

Като една от важните части в системата за индустриално управление в различни области, напр. Интелигентна индустриална система за управление, електроенергетика, производство, медицинско лечение, HMI, пристанищен терминал и др. Панелният компютър с изобилие от интерфейси (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), различна операционна система (Android , Linux, WinCE, Windows), многофункционални (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, камера, GPS,  ACC, POE) и начин за инсталиране за различно приложение по избор.

12 (2)

Монтаж на стена

12 (1)

Вграден

12 (3)

Бюро

Търговски 导航 条

С развитието на науката и технологиите около нас се появиха повече технологични продукти, което непрекъснато подобрява стандарта ни на живот. Подобно на много технологични продукти, Liliput всичко в един панелен компютър  внася удобно изживяване и забавление в живота ни.

За да показва информацията по-интуитивно и удобно, Lilliput може да предостави / персонализира компютърни продукти, съобразени с пазара, правейки функциите да се използват в по-голяма степен и удобни операции. В днешно време има много места с всичко в един компютър, като система за дистанционно интелигентно обслужване в болница, машина за самообслужване, бизнес и образование, околна среда и енергия, жилищен и интелигентен дом, мултимедийна рекламна машина и др.

Търговският компютър Lilliput прави сложния процес по-лесен.Има  различна OS система (Android, Linux, WinCE, Windows), богат интерфейс (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), многофункционални (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, камера, GPS, ACC, POE) и начин за инсталиране за различно приложение. Той носи най-голямо удобство за различни области на приложение.

1

Медицински

1-1

Поръчка на самообслужване

1-2

Бизнес и образование

1-3

Околна среда и енергия

1-4

Жилищен и интелигентен дом

1-6

Мултимедийна рекламна машина