conducerea flotei

Înlocuiți foile de calcul și hârtia cu terminalul de date mobile Lilliput (MDT) pentru a vă ușura munca. Optimizați-vă pe deplin flota oferind administratorilor de flote, șoferilor, tehnicienilor, managerilor de piese și altui personal accesul la instrumentele și informațiile de care au nevoie. Terminalul de date mobile (MDT) Liliput cu Android, Linux, WinCE, Windows OS pentru opțional, de asemenea, are pot fi selectate mai multe funcții, cum ar fi 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, aparat de fotografiat, GPS, ACC, POE etc. ca vehicule agricole, miniere și inginerești) camioane, stivuitoare, remorci și excavatoare ...

Terminalul de date mobile poate ajuta vehiculul să realizeze o serie de funcții, cum ar fi închirierea și finanțarea vehiculului, întreținerea vehiculului, acordarea licențelor și conformitatea, gestionarea lanțului de aprovizionare, gestionarea și subrogarea accidentelor, telematica vehiculului (urmărire și diagnosticare), gestionarea șoferului, viteza managementul, managementul combustibilului, managementul sănătății și siguranței și revânzarea pe piață a vehiculelor ....

Taxi

Autobuz

Camioane și remorci

Vehicul agricol

Vehicul minier

Excavatoare

Industrial 导航 Industrial

Lilliput, într-un singur panou industrial, cu afișaje industriale de lungă durată, cu rezoluție și rezistență strălucitoare, poate funcționa în mod fiabil în medii industriale și exterioare dure, computerele cu ecran tactil industrial rezistă la vibrații, șocuri, expunere la umiditate, praf, temperaturi extreme și fluctuații de temperatură. Cu cadru închis sau deschis, acestea sunt extrem de personalizabile, durabile și fiabile.

Fiind o parte importantă a sistemului de management industrial în diferite domenii, de ex. Sistem inteligent de control industrial, industria energiei electrice, producție, tratament medical, HMI, terminal de port etc. Panoul PC cu interfețe abundente (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), sistem de operare diferit (Android , Linux, WinCE, Windows), funcții multiple (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, cameră foto, GPS,  ACC, POE) și modul de instalare pentru diferite aplicații opționale.

Montare pe perete

Încorporat

Birou

Comercial 导航 条

With the development of science and technology, more technology products have appeared around us, which has continuously improved our living standards. Same as many technological products, Lilliput all in one panel pc oferă o experiență convenabilă și distractivă în viața noastră.

Pentru a afișa informații mai intuitiv și mai convenabil, Lilliput poate furniza / personaliza produse PC adaptate pentru piață, făcând funcțiile să fie utilizate într-o măsură mai mare și operațiuni confortabile. În prezent, există multe locuri cu toate într-un singur computer, cum ar fi Sistemul de îngrijire inteligentă la distanță pentru spital, Mașină de comandă self-service, Afaceri și educație, Mediu și energie, Casă rezidențială și inteligentă, Mașină de publicitate multimedia etc.

Computerul comercial Lilliput simplifică procesul complicat. Există  diferite sisteme de operare (Android, Linux, WinCE, Windows), interfață bogată (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), funcții multiple (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, aparat de fotografiat, GPS, ACC, POE) și modul de instalare pentru diferite aplicații. Acesta oferă cea mai mare comoditate pentru diferite domenii de aplicații.

Medical

Comandă de autoservire

Afaceri și educație

Mediu și energie

Casă rezidențială și inteligentă

Mașină de publicitate multimedia