upravljanje voznega parka

Za lažje delo zamenjajte preglednice in papir z mobilnim podatkovnim terminalom Lilliput (MDT). Popolnoma optimizirajte svojo floto tako, da upraviteljem voznih parkov, voznikom, tehnikom, upravljavcem delov in drugim osebjem omogočite dostop do orodij in informacij, ki jih potrebujejo. Mobile Data Data terminal (MDT) s sistemom Android, Linux, WinCE in Windows, neobvezno Izbere se lahko več funkcij, kot so 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, kamera, GPS, ACC, POE itd. kot kmetijstvo, rudarska in inženirska vozila) tovornjaki, viličarji, priklopniki in bagri ...

Mobilni podatkovni terminal lahko pomaga vozilu pri uresničevanju številnih funkcij, kot so zakup in financiranje vozil, vzdrževanje vozil, izdajanje dovoljenj in skladnost, upravljanje dobavne verige, upravljanje in subrogacija nesreč, telematika vozila (sledenje in diagnostika), upravljanje voznika, hitrost upravljanje, upravljanje goriva, upravljanje zdravja in varnosti ter ponovno trženje vozil ....

Taksi

Avtobus

Tovornjaki in priklopniki

Kmetijsko vozilo

Rudarsko vozilo

Bagri

Industrijski 导航 条

Lilliput vse v enem industrijskem panelnem računalniku z dolgotrajnimi industrijskimi zasloni z izjemno ločljivostjo in robustnostjo, lahko zanesljivo deluje v težkih industrijskih in zunanjih okoljih, industrijski računalniki z zaslonom na dotik prenesejo vibracije, udarce, izpostavljenost vlagi, prahu, ekstremnim temperaturam in temperaturnim nihanjem. Zaprti ali odprti okvir so zelo prilagodljivi, trpežni in zanesljivi.

Kot eden pomembnih delov sistema industrijskega upravljanja na različnih področjih, npr. Inteligenten industrijski nadzorni sistem, elektroenergetika, proizvodnja, medicinska obdelava, HMI, pristaniški terminal itd. Panelni računalnik z obilico vmesnikov (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), različni sistem OS (Android , Linux, WinCE, Windows), več funkcij (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, kamera, GPS,  ACC, POE) in način namestitve za različne aplikacije po izbiri.

Stenski nosilec

Vdelano

Pisalna miza

Komercialni 导航 条

With the development of science and technology, more technology products have appeared around us, which has continuously improved our living standards. Same as many technological products, Lilliput all in one panel pc v naše življenje prinaša priročno izkušnjo in zabavo.

Da bi lahko informacije prikazovali bolj intuitivno in udobno, lahko Lilliput zagotovi / prilagodi izdelke za osebni računalnik, ki so prilagojeni trgu, omogočajo večjo uporabo funkcij in udobno upravljanje. Danes obstaja veliko krajev z vsemi v enem računalniku, na primer sistem za pametno oskrbo na daljavo v bolnišnici, samopostrežni stroj za naročanje, podjetja in izobraževanje, okolje in energija, stanovanjski in pametni dom, multimedijski oglaševalski stroj itd.

Komercialni računalnik Lilliput olajša zapleten postopek. Obstajajo  različni sistem OS (Android, Linux, WinCE, Windows), bogat vmesnik (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), več funkcij (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, kamera, GPS, ACC, POE) in namestite način za različne aplikacije. Prinaša največ udobja za različna področja uporabe.

Medicinsko

Samopostrežno naročilo

Posel in izobraževanje

Okolje in energija

Stanovanjski in pametni dom

Multimedijski oglaševalski stroj