kaluston hallinta

Korvaa laskentataulukot ja paperi Lilliput-mobiilidatapäätteellä (MDT) työn helpottamiseksi. Optimoi kalustosi täysin antamalla kalustopäälliköille, kuljettajille, teknikoille, varaosapäälliköille ja muulle henkilökunnalle pääsy tarvitsemiinsa työkaluihin ja tietoihin. Lilliput Mobile Data Terminal (MDT), Android, Linux, WinCE, Windows OS valinnaisena, myös voidaan valita lisää toimintoja, kuten 3G / 4G, CAN, Wi-Fi, Bluetooth, kamera, GPS, ACC, POE jne. Joten kestävää taulutietokonetta voidaan käyttää taksissa, linja-autoissa, autoissa, pakettiautoissa, erikoisajoneuvoissa (kuten maatalous-, kaivos- ja konekalustoajoneuvot) kuorma-autot, trukit, perävaunut ja kaivinkoneet ...

Liikkuva datapääte voi auttaa ajoneuvoa saavuttamaan erilaisia ​​toimintoja, kuten ajoneuvojen vuokraaminen ja rahoittaminen, ajoneuvojen huolto, lisenssit ja vaatimustenmukaisuus, toimitusketjun hallinta, onnettomuuksien hallinta ja korvaaminen, ajoneuvojen telematiikka (seuranta ja diagnostiikka), kuljettajan hallinta, nopeus hallinta, polttoaineen hallinta, työterveys ja -turvallisuus sekä ajoneuvojen uudelleenmarkkinointi ....

Taksi

Bussi

Kuorma-autot ja perävaunut

Maatalousajoneuvo

Kaivosajoneuvo

Kaivinkoneet

Teollinen 导航 条

Lilliput kaikki yhdessä teollisuuspaneeli-PC: ssä, jolla on pitkäikäiset teollisuusnäytöt, joissa on loistava tarkkuus ja kestävyys, se voi toimia luotettavasti ankarissa teollisuus- ja ulkotiloissa, teolliset kosketusnäyttötietokoneet kestävät tärinää, iskuja, altistumista kosteudelle, pölylle, äärimmäisissä lämpötiloissa ja lämpötilan vaihteluissa. Suljetut tai avoimet kehykset ovat erittäin muokattavissa, kestäviä ja luotettavia.

Yhtenä tärkeänä osana teollisuuden johtamisjärjestelmää eri aloilla, esim. Älykäs teollisuusohjausjärjestelmä, sähköteollisuus, valmistus, lääketieteellinen hoito, käyttöliittymä, porttiterminaali jne. , Linux, WinCE, Windows), monitoiminnot (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, kamera, GPS,  ACC, POE) ja asennustapa erilaisille sovelluksille valinnainen.

Seinäkiinnitys

Upotettu

Vastaanotto

Kaupallinen 导航 条

With the development of science and technology, more technology products have appeared around us, which has continuously improved our living standards. Same as many technological products, Lilliput all in one panel pc tuo mukavan kokemuksen ja hauskan elämäämme.

Tietojen näyttämiseksi intuitiivisemmin ja kätevämmin Lilliput voi tarjota / räätälöidä PC-tuotteita, jotka on räätälöity markkinoille, mikä tekee toiminnoista entistä laajempia, ja mukavat toiminnot. Nykyään on olemassa useita paikkoja, joissa kaikki on samassa tietokoneessa, kuten sairaalan etähallintajärjestelmä, itsepalvelutilauskone, liiketoiminta ja koulutus, ympäristö ja energia, asuin- ja älykoti, multimediamainoskone jne.

Lilliput-kaupallinen tietokone helpottaa monimutkaista prosessia. On olemassa  erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä (Android, Linux, WinCE, Windows), rikas käyttöliittymä (HDMI, VGA, USB, RS232, RS422, RS485, LAN, GPIO), monitoimintoja (3G / 4G, CAN, WiFi, Bluetooth, kamera, GPS, ACC, POE) ja asenna tapa eri sovelluksiin. Se tuo eniten mukavuutta eri sovelluskentille.

Lääketieteellinen

Itsepalvelutilaus

Liiketoiminta ja koulutus

Ympäristö ja energia

Asuin- ja älykoti

Multimedia-mainoskone