Вградените компјутери на LILLIPUT се дизајнирани да бидат отпорни на удари и вибрации, работат во широк опсег на температурата на околината од -20 ° C до + 65 ° C и се справуваат со широк опсег на влага за да издржат екстремни временски услови и несреќи како паѓање или дури и потопување во вода. Така, тие се совршен избор за апликации за инженерска машина.

LILLIPUT има неверојатна флексибилност за прилагодување на производите според точните барања на клиентите. Можеме да обезбедиме повеќе платформи на Android, Windows CE или Linux и низа дополнителни I / O порти за да ги задоволиме вашите потреби за производот. Долготрајниот дизајн на батеријата може да ги исполни барањата за мобилна употреба во комплексни средини, за да се осигура дека вашата работа на отворено е скоро нон стоп. Покрај тоа, нашите вградени компјутери поддржуваат CAN магистрала и разни безжични стандарди како WLAN / WAP, UMTS, GPRS, GSM, HSDPA или LTE, за да можете да собирате и управувате со податоците од теренските уреди во реално време. Скратете го циклусот на испорака;

勾 Намалете ги вкупните оперативни трошоци              勾 Realize real-time alerts                       勾 Save fuel and maintenance cost                     勾 GPS positioning service;
勾 Reduce machinery downtime                      勾 Improve life-cycle management          勾 Electronic fence system;                                 勾 Anti-collision system;
勾 Server communication system;                   勾 Wheel detection system;                      勾 Vehicle monitoring system;                            勾 Remote control system;
勾 Complete report of field activities.

Производи препорачуваат